BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 5

  • 4 rum och kök
  • 95.5 kvm
  • Såld
  • 11914
  • 828
  • 5026
Värdera din bostad

Beskrivning

* Stilren och välplanerad 4a med öppen planlösning
* Balkong och matplats med sjöutsikt mot Södermalm och Tantolunden
* Mysig och grönskande föreningsgård
* Stabil förening med god ekonomi
* Nära till kommunikationer med tvärbanan på 5 minuters promenad bort samt T-bana (Liljeholmen) och Pendeltåg (Årstaberg) 10-15 minuter bort.
* Möjligt att göra om till en 5a, Se alternativ planlösning
* Årstaskogens naturreservat ett stenkast bort

 

Välkommen till denna drömbostad belägen längs med Mälaren med en fantastisk utsikt över vattnet och Södermalm! Fördelat på 4 rum och kök, erbjuder denna bostad ett hem utöver det vanliga. Med ett underbart läge mot Årstaviken ger detta hela lägenheten en speciell och härlig känsla. Den härliga utsikten från balkongen i västerläge ger extra krydda och livskvalitet. Lägenheten erbjuder generöst med sociala ytor vilket ger möjligheter till önskad möblering. Köket, som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet, inbjuder till mingel och middagar såväl till vardag som fest för hela familjen. Köket erbjuder även gott om arbetsytor och förvaring bakom vita luckor. Lägenheten har tre sovrum mot den lugna innergården, ett badrum med tvättmaskin och torktumlare och en stor balkong. Dessutom har bostaden två förråd som idag används som klädkammare och kontor. 

Området kring Liljeholmskajen är väldigt trivsamt med fantastiskt läge vid Mälaren. Båtlivet och det härliga fågelkvittret ger en trivsam Skärgårdskänsla samtidigt som man bor centralt. Med en kort promenad tar du dig till Liljeholmen där både tunnelbana, tvärbana, bussar samt flygbuss finns till hands. Du tar dig på bara 10 minuter till Stockholm city. Härifrån kan du även promenera till Södermalm på ca 15 minuter.