BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Valborgsmässovägen 20A, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 776
Värdera din bostad

Beskrivning

ÄLSKA MIDSOMMARKRANSEN!

- Lyxigt Italienskt kök med stenskiva
- Påkostat badrum med tvättmaskin/torktumlare och golvvärme
- Stort sovrum med plats för skrivbord och/eller ytterligare garderober
- Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck
- Exemplariska förvaringsmöjligheter med hela sju platsbyggda garderober
- Fina trägolv och vackra fönsterbräden i marmor
- Ett stenkast till Telefonplans tunnelbana och Södermalms härliga puls

Varmt välkomna till denna toppfräscha och nyproducerade(2017-2018) tvåa i attraktiva Midsommarkransen/Telefonplan. Ni erbjuds en lägenhet i absolut toppskick med påkostade tillval samt en mycket effektiv och genomgående planlösning som gör att lägenheten känns luftig. Bostaden utmärker sig med fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flödar in fritt, ett lyxigt badrum, ett exklusivt kök samt exemplariska förvaringsmöjligheter. Ni erbjuds moderna bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och hiss i fastigheten. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Här i idylliska Midsommarkransen/Telefonplan bor ni ett stenkast från Södermalms härliga puls. Till T-bana Telefonplan är det endast ett par minuters promenad sedan är ni på Södermalm på 6 minuter och på T-centralen på 14 minuter. I kvarteren kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Bebyggelsen är en gemytlig blandning av gamla fina fabrikslokaler som gjorts om till bostäder och nyproducerade moderna fastigheter.

Detta är en kommande försäljning, hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för mer information.