BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Strängnäs

Ormbunksvägen 21

  • 7 rum och kök
  • 156 kvm
  • Såld
  • 5847
  • 274
  • 5021
Värdera din bostad

Beskrivning

På Ormbunksvägen 21 i populära Enhammarshöjden i Strängnäs, finner ni denna toppmoderna villa i 1,5-plan om 156 kvm från A-Hus (Villa Solbacka)! Villan erbjuder 7 rum och kök, varav 5 är sovrum och två helkaklade badrum i modern stil. Utgång till en altan på både baksida och framsida. En plan tomt om 1845 kvm, nära skog och natur samt förberedd för pool. Bygglov är sökt och beviljat, för att bygga carport. Vattenburet system med golvvärme på hela entréplanet samt vattenburna radiatorer på övre plan. Närhet till centrala Strängnäs, kommunikationer, skolor, mataffärer, parker, badplats och grönområden.

Entréhall
En välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläderna till höger. Redan innanför dörren får man en känsla av lyx, då man möts av ett exklusivt marmorgolv i mörkgrå ton, närmare bestämt Laurent Grey. En trappa till vänster leder oss upp på övervåningens fyra sovrum, ett allrum och ett helkaklat modernt badrum. Under trappen får det enkelt plats med en byrå för förvaring. Rakt fram i hallen finner vi vardagsrummet med utgång till baksidan och till höger nås hjärtat av huset, nämligen det fullt utrustade köket i öppen planlösning och med köksö. Golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower) i alla sovrum och sällskapsytor. 

Kök
Ett påkostat kök från Marbodal med köksö. Många luckor och skåp för förvaring som går i grå ton med mässingfärgade handtag. Bänkskivorna är av ljus laminat och kaklet på väggen bakom arbetsytorna är vit. Ett fönster ut mot framsidan i västläge samt fönsterpartier vid köksön i söderläge, som båda ger rikligt med ljusinsläpp. Köksön ger utrymme för flertalet sittplatser som automatiskt ger den sociala känslan, då familj och vänner är på besök. Golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower), väggarna och köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad kyl och frys samt en integrerad diskmaskin.

Vardagsrum/Matplats
Det stora och sociala vardagsrummet samt matplatsen är i öppen planlösning mot kök och entréhall. I vardagsrummet  ryms en större soffgrupp, soffbord samt mediautrustning. Mellan vardagsrummet och matplatsen är det förberett för den som vill installera en braskamin. Matplatsen rymmer ett större matbord med många sittplatser för den stora familjen. Golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower) och väggarna är målade i ljus kulör. Via vardagsrummet och matplatsen nås den härliga altanen i sydostläge. På baksidan är skog och natur nära. För den som har drömmen om att ha en egen pool, så är det redan förberett. 

Badrum/Duschrum
Exklusivt helkaklat badrum, där den gråbrunfärgade marmorn ger känsla av värme och lugn. Ett fönster släpper försiktigt in solens strålar under årets soliga dagar. Här finns badkar/dusch, kommod, spegelskåp samt wc-stol. Golvvärme finns (vattenburen).

Sovrum
Stort och rymligt sovrum med fönster och utsikt mot skog och natur. Dubbelsäng och nattduksbord får enkelt plats. Golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower) och väggarna ljust målade.

Övre plan

Allrum
Vidare upp till övervåningen via trappan möts ni av det rymliga allrummet, där tex barnen kan spela tv-spel, umgås eller bara se på tv. Här finns plats för soffgrupp och mediautrustning. Fönster ut mot baksidan. Golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower) och väggarna ljust målade.

Fyra sovrum
De fyra sovrummen på övervåningen används idag som sovrum för barnen. Alla rummen får plats med säng, skrivbord, garderob samt yta för lek då kompisarna är på besök. Alla sovrummen har ett fönster, golvet är ekparkett från Kährs (Ek Tower) och vitmålade väggar.

Duschrum 
Helkaklat badrum i marmor med samma varma, stilrena känsla och kulör, som duschrummet entréplan. Dusch direkt till höger med glasdörrar, wc-stol och kommod med spegelskåp. Golvvärme finns (el).

Tvättstuga/Groventré
På entréplan finner vi den rymliga tvättstugan-/groventrén. På golvet finner vi samma lyxiga marmorgolv som i de båda dusch-/badrummen, vitmålade väggar, ett fönster finns med utsikt mot framsidan. Hyllor bredvid torkskåpet finns för förvaring. Maskinell utrustning: Frånluftsvärmepump, torkskåp, tvättmaskin samt rostfri arbetsbänk med ho och blandare.