BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjöviksvägen 124, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 5327
  • 820
  • 1535
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende intill Mälaren med smakfulla materialval och optimalt planerade ytor. Här finns även utgång till en stor inglasad balkong som erbjuder härlig utsikt med Mälaren och Tantolunden i bakgrunden. 

Lägenheten har stilren och modern layout där man har en god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Här möts man av generösa sällskapsytor med delvis öppen planlösning med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong. Köket och badrum är i toppskick med exklusiva och påkostade tillval. Två stora och välplanerade sovrum i ostört läge. Förvaringen är perfekt med flertalet inredda garderober som rymmer säsongens alla kläder. 

Bostaden har genomgående behagliga färgval och påkostade materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. På golvet ligger vackert parkettgolv i valnöt och väggarna är målade med sobra färger med passande tapeter. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge.

I föreningen finns även en stor takterrass som man med fördel kan njuta av solen och den härliga utsikten. Terrassen ansluter till Sjövikshöjdens skog via en takbeklädd bro - en egen genväg till naturen. Här bor man med badrocksavstånd till vattnet - börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp på bryggorna. Runt hörnet finns motionsspåret runt Årstaviken med flera utegym, båtklubbar, badbryggor och caféer. Ett tryggt område med närhet till restauranger, affärer, friluftsliv samt flera förskolor, skolor och populära parker. Fantastiska kommunikationer, allt är ett stenkast bort vart du än vill bege dig.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna i gavelläge som medför ljusinsläpp och trevlig utsikt med glimt av Mälaren. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Balkong - sommarens räddning
Från vardagsrummet når man en stor balkong som erbjuder härlig utsikt med Mälaren och Tantolunden i bakgrunden. Balkongen är inglasad med skjutbara glaspartier vilket med fördel förlänger säsongen ytterligare. Här njuter du ostört med plats för matbord eller loungemöbler. 

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt och exklusivt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor och matplats för det stora sällskapet  med glimt över Mälaren. Köket är i vinkel med bra förvaringsytor bakom vita skåpsluckor. Massiv bänkskiva i valnöt med underlimmad ho med vitt kakel ovanför. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande: kyl &frys, induktionshäll, varmluftsugn och mikrovågsugn inbyggda samt integrerad diskmaskin. 

Sovrum 1 - Stort och rogivande 
Stor sovrum i lugnt och ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. Rummet har stora fönster som medför ljusinsläpp. Goda förvaringsytor via en inredd garderobsvägg med skjutdörrar. 

Sovrum 2 - Rymligt och ljust
Sovrum 2 är även det rymligt och rymmer dubbelsäng. Trevlig utsikt med sjöglimt och rikligt med ljusinsläpp via generösa fönsterpartier. Bra förvaring via en rymlig garderob. 

Badrum – Smakfullt påkostat
Smakfullt badrum med helkaklade väggar i vitt och gråa klinkerplattor med komfortvärme som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrumsutrustningen består av wc, handdukstork, kommod, samt himladusch med skjutbar glasvägg. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare från Siemens med goda avlastnings- och förvaringsytor ovanför. 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt. På golvet ligger ett vackert valnötsparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via en inbyggd garderob som rymmer alla ytterkläder. 

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.