BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Blekingegatan 29

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns möjlighet att förvärva en välbevarad 20-talstvåa om totalt 56,5 kvm, på bästa läge på Södermalm. Här bor du på ett mycket lugnt läge med vackra Allhelgonakyrkan alldeles utanför porten, men med pulsen runt knuten.

Lägenheten är belägen i en vacker fastighet anno 1926-1927 belägen en trappa upp men med högt läge utan insyn. Tack vare att lägenheten ligger i hörnläge får ni in ett fint ljus från två väderstreck. Bostaden har ett stort vardagsrum i hörnläge med fri utsikt, kök med bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord, badrum med dusch och en rymlig hall som kan användas som kontor. Bostaden har ett visst renoveringsbehov, perfekt för er som vill sätta er egna prägel!

Brf Metern är en väl omhändertagen och populär förening. Föreningen har god ekonomi och låg belåning (endast 1187 kr per kvm) samt äger marken. Många gemensamhetsanläggningar i form av fina gårdar, bastu och stor festlokal.

Omåttligt populära Helgalunden är en grön oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid Allhelgonakyrkan. Här har du perfekt närhet till Götgatans hela affärsutbud samt shopping och mat i Ringen och Skrapan. Korsar man Götgatan är man direkt inne i Sofo's erkända utbud av butiker, barer och restauranger. Här finns ett rikt nöjesutbud med bland annat ikoniska Trädgården under Skanstullsbron och stadens bästa biograf Victoria fem min bort. Nära till både T-bana Skanstull eller Medborgarplatsen, bussar och pendeltåg. Härliga stråk för promenad och löpning finns längs Årstaviken. Närliggande badplatser vid Årstaviken, Tantolundens strandbad eller familjevänliga Eriksdalsbadet. Ett stenkast bort finns Skånegläntans parklek och Rosenlundsparken. Nära till många omtyckta skolor och förskolor.

- Hörnläge med fönster i två riktningar
- Lugnt läge, med pulsen runt hörnet
- Renoveringschans
- 20-tals detaljer
- Vackra fönster
- Vacker trägolv i mycket gott skick
- Bredband & TV ingår i avgiften
- Trevlig förening med stor lummig innergård
- Källarförråd

Kontakta mäklaren för visning!