BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 23

  • 2 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld
  • 3464
  • 643
  • 4907
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna trivsamma och optimalt planerade 2:a med balkong i österläge samt helt nyrenoverat smakfullt badrum. Lägenheten är ljus och luftig och har stora fönsterpartier samt karaktäriseras av 30-tals detaljer som generös takhöjd, speglade dörrar och serveringsskåp. Belägen i attraktiva Fredhäll med närhet till klippbad, kommunikationer och parker!

Hallen öppnar direkt upp lägenheten mot kök och vardagsrum. Köket är ljust och har ett välbevarat serveringsskåp som både är praktiskt för förvaring och tidstypiskt för 30-talet. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, här finns plats för stor soffgruppp och önskat möblemang. Härifrån når ni bostadens mysiga balkong i österläge, perfekt för härliga frukostar! Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, här finner ni även en inbyggd garderob med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är smakfullt renoverad 2021, här är det inrett med dusch, vask med kommod och spegelskåp samt wc.

Här bor ni med underbar grönska precis utanför fönstret och badklippor samt grönområden precis intill. Välbesökta solstugan samt bra kommunikationer med tunnelbana samt flertalet bussar finns en kort promenad bort. I området finner ni systembolag, apotek och banker samt flertalet trevliga fik och matställen. För er som föredrar Fridhemsplans puls med shopping och all tänkbar service kommer ni snabbt dit med buss, tunnelbana eller med en kort promenad. Mycket populär förening med takterrass, festlokal, bastu och gästlägenhet.

- Balkong med fri usikt i österläge
- Optimal planlösning
- Renoverat badrum från 2021
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Bredband ingår i avgiften
- Solig, gemensam takterrass med panoramavy över Mälarens vatten
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda
- Gemensamma takterrasser i föreningen
- Bästa adress på Kungsholmens mest naturnära stadsdel
- Fredhälls badklippor precis runt hörnet
- Vackra promenadstråk längst Norr Mälarstrand
- Tennisbana i Fredhällsparken
- T-bana Thorildsplan
- Flertalet busslinjer i närheten

Välkommen på visning!