BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gärdet

Skeppargatan 100

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • 4.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och mycket charmig lägenhet mot lugn och grön innergård i välskötta Brf Mässen. Attraktivt läge på Nedre Gärdet med närhet till Tessinparken och Karlaplan!

Här har säljarna gjort allt för att lyfta fram byggåret i lägenheten; stora fönster med tidstypiska fönsterbrädor i sten, välbevarade holländsk parkett och plankgolv, original garderober, speglade dörrar och mycket mer. Lägenheten präglas av ett otroligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Här har vi det perfekta hemmet för paret eller den lilla familjen. 

Lägenheten har en möblerbar hall med plats för både hatthylla och skoställ. Köket ligger rakt fram från hallen med bra förvaring och gott om arbetsytor. Här finns diskmaskin, gasspis med ugn samt kyl/frys. Från köksfönstren kan man se ut över den grönskande innergården. Det spatiösa vardagsrummet såväl matbord som önskad soffgrupp utan att det känns trångt. Påväg vidare mot sovrummet finns vi den rymliga klädkammaren som sväljer gott om förvaring. I sovrummet finns även där en garderob där resterande kläder kan rymmas. Här ryms även en dubbelsäng och sängbord. Badrummet är stambytt, kaklat och med tvättmaskin.

Skeppargatan 100 ligger i hjärtat av Gärdet, mitt i stadspulsen, där du kan promenera Skeppargatan hela vägen ned till Strandvägen och Stureplan. Lägenheten tillhör föreningen Mässen som är känd som en stabil och bra förening. Promenadavstånd till T-bana Stadion och Karlaplan samt flera bussar från Valhallavägen. Föreningens fastigheter är q-märkta (snäppet under K märkning), har flera fina innergårdar och både pingisrum och boulebana. Mässen är en av de största föreningarna i Stockholm. Området är känt för att vara lugnt, samtidigt som det endast är ett stenkast bort till uteliv och restauranger.

Välkommen på visning!