BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Gullmarsvägen 59, 2 tr

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 4802
  • 552
  • 6486
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden
Här erbjuds en klockren Årstapärla i gott skick med bevarade originaldetaljer och fungerande öppen spis. Belägen på populär adress och i gedigen bostadsrättsförening med låg belåning. Här bor du med naturen i Årstaskogen som utsikt och närmaste granne endast ett stenkast från mycket bra kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande, rymlig och ljus hall med originalgarderober. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och fräscht kök med härlig och rogivande utsikt. Gott om plats för arbetsytor och praktiska förvaringsmöjligheter. Matplats för sällskap om ca 4 personer. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, vinkyl, gasspis och fläkt. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som fåtölj eller tv-möbel. I vardagsrummet finns dessutom en fungerande öppen spis. Här erbjuds välbevarade detaljer i original så som fönsterbrädor, dörrar och golv. Utgång till rymlig balkong i klockrent söderläge mot föreningens lummiga och rogivande innegård. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv som är utrustat med badkar, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. Ljusinsläpp från badrumsfönster. Utöver badrummet finns även en separat wc. Lägenheten erbjuder tre insynsskyddade och rymliga sovrum med fönsterbrädor och garderober i original. Två av sovrummen har gott om plats för dubbelsäng. 

- Insynsskyddat läge
- Gavellägenhet
- Ytskiktsrenoverad 2020
- Ny el 2020
- Fungerande öppen spis
- Badrum och separat wc
- Renoverat kök
- Bevarat original
- Lummig omgivning
- Balkong i söderläge
- Bra förvaring
- Fönster i tre vädertreck
- Välskött förening
- Nära naturen
- Klockrena kommunikationer
- Närhet till Årstaviken och Årsta torg

Balkong i söderläge - Suddar ut gränsen mellan inne och utemiljö
Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong i högt och fritt söderläge. Här kan du sitta och njuta av solen med utsikt mot lummig omgivning. Endast ett stenkast från huset nås Årstaviken med populära promenad och joggingstråk. För dig som gillar att bada finns ett antal badbryggor att tillgå.