BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga Park - Älvsjö

Folkparksvägen 160, plan 3

  • 5 rum och kök (4 rum och kök enligt föreningens register)
  • 128 kvm
  • Såld
  • 4267
  • 404
  • 2781
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en av de största lägenheterna i populära Brf Tulpanträdet ! Bostaden har ett attraktivt gavelläge, takhöjd om ca 3 meter i vissa rum, fönsterpartier i tre väderstreck och stora sällskapsytor. Det här är ett hem som bör tilltala den som söker det lilla extra. 
I vardagsrum och kök så är takhöjden väl tilltagen, vilket ger en härlig och luftig känsla. Från köket nås den inglasade balkongen som blir till ett extrarum under större delen av året. Läget resulterar i många trevliga soltimmar. 
De tre sovrummen är samtliga i bra storlek. Att det både finns ett badrum och en gästtoalett underlättar vardagen för familjen. Det som också utmärker bostaden är det extra sällskapsrummet som har gott om möblerbar yta och gör sig perfekt som t.ex lekrum, bibliotek, biorum eller hemmakontor/hobbyrum. 

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, pingisrum, festlokal och två övernattningslägenheter. Mycket välskött förening med bl a städning i entréer och korridorer två gånger i veckan.

Nuvarande ägare har trivts riktigt bra både i bostaden och området. En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, vårdcentral, florist, frisör och andra butiker. 
Här bor du också med utmärkta allmänna kommunikationer. Längs Folkparksvägen trafikerar bl.a buss 142 som tar dig till Älvsjö (pendeltåg) eller till Telefonplan (T-bana). Buss 144 trafikerar också i närheten och går bl.a till Gullmarsplan .Från Älvsjö trafikerar flertalet pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm C på ca 9 minuter.
Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm
Omtyckta förskolor och skolor finns på nära avstånd och även flera populära lekparker. 

Hall
Trevlig och alldeles lagom stor hall med plats för ytterkläder och skor. I anslutning till hallen finns en klädkammare. 
Bostadsrättsinnehavaren förfogar dessutom över ett riktigt rymligt källarförråd. 

Badrum 
Stort och härligt badrum med trevliga detaljer såsom golvvärme och väggnischen med infälld spegel. Längs ena väggen finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Badrummet är också utrustat med dusch, badkar, vägghängd WC samt handfat.

Sovrum
Rakt fram från hallen nås det här trevliga sovrummet med fransk balkong! Rummet har ett ostört läge, fritt från insyn. Förutom en dubbelsäng och nattduksbord så finns det gott om plats för en byrå. Längs ena väggen finns en garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum 
Bostaden har en riktigt trevlig layout med stora ytor för umgänge. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket vilket gör att ett långbord går att duka upp vid kalas och högtider. Här finns plats för en stor soffgrupp, fåtölj, bokhyllor och tv-möbel. Takhöjden i kombination med de stora fönsterpartierna gör rummet riktigt ljust. 

Kök 
Köket går i en smakfull färgskala med cremevita profilerade köksluckor. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikro. Ett matbord för 6-8 personer finns det gott om plats för.

Balkong
Underbar inglasad balkong med härligt solläge! Väl tilltagen i storlek med plats för exempelvis en matmöbel och fåtöljer. Nuvarande ägare har låtit installera vita lamellgardiner som ger skön skugga de allra soligaste dagarna. Under sommarhalvåret är balkongen inbäddad i grönska.   

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet nås det här sovrummet. Rundade väggar och rejäl takhöjd ger rummet karaktär. Plats finns för en säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. Nuvarande ägare nyttjar rummet som kontor.

Gästtoalett
Att det finns en extra toalett underlättar vardagen för de flesta familjerna. Här finns handfat, badrumsskåp och WC. 

Sällskapsrum 
I andra änden av bostaden finns det här stora sällskapsrummet som kan ha många olika användningsområden! Det kan bli ett perfekt lekrum för de små, ett biorum eller kanske ett bibliotek. 

Sovrum
Stort sovrum som går att dela av ifall man önskar en separat klädkammare. Nuvarande ägare har inrett rummet med flera garderober som lämnas kvar. Även det här rummet har ett rofyllt läge utan någon insyn.