BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden, Solna

Våtmarksvägen 60, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 5261
  • 558
  • 4501
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära och eftertraktade Järvastaden finns nu möjlighet att förvärva en optimalt planerad 2:a med öppen planlösning och fransk balkong. 

När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande och möblerbar hall med naturlig plats för avhägning samt ytterligare förvaring i rymlig garderob. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en känsla av rymd. Stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp som tillsammans med ett genomgående toppskick skapar en härlig atmosfär. Plats finns för både soffdel och matsalsdel. Köket är modernt och utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn, micro. Bra sovrum med plats för både dubbelsäng och annat möblemang utan att det känns för trångt. Två garderober för förvaring. Fransk balkong ger ett härligt ljusinsläpp och är praktiskt för vädring. Helkaklat badrum utrustat med dusch med ihopfällbara glasväggar, tvättpelare, wc och kommod med spegelskåp ovan. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd. 

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende i ett trivsamt område! 

Varmt välkommen på visning - Anmälan krävs!


- 2:a med optimal planlösning
- Fransk balkong
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generöst ljusinsläpp
- Helkaklat badrum med golvvärme
- Stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden som Igelbäcksreservatet med populära Ursviks motionsanläggning
- Utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg
- Förråd i källaren
- Möjlighet till p-plats