BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö C

Prästgårdsgränd 7, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
  • 3589
  • 876
  • 3340
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Brf Prästgårdsgränd finns den här mycket fina och smakfullt renoverad bostad som det bara är att flytta in i! Tilltalande planlösning med två rymliga sovrum, ett stort vardagsrum, balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni dessutom i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek och med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan. 

Hall 
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. På golvet pryder ett snyggt och praktiskt klinker. Väggarna i hallen, vardagsrummet och ett av sovrummen är målade i en sober grå nyans.
Lite längre in i bostaden finns en klädkammare som rymmer mycket i kläd- och prylväg. Bostadsrättsinnehavaren förfogar också över ett vindsförråd.

Sovrum 
Till höger om hallen är det här sovrummet beläget. Rummet är i bra storlek och har plats för säng och nattduksbord. 

Kök 
Smakfullt renoverat kök med rymlig matplats! De vita köksluckorna bryter av fint mot den mörka bänkskivan och den maskinella utrustningen i rostfritt utförande. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över den trevliga innergården som under sommarhalvåret är i full grönska. 

Badrum
Även badrummet är renoverat och riktigt snyggt med en härlig hotellkänsla. Här finns dusch med glasvägg, tvättmaskin, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. En trevlig detalj är golvvärmen som uppskattas extra mycket under vinterhalvåret.

Sovrum
Riktigt rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå eller garderob.  

Vardagsrum 
Ljust och härligt vardagsrum med gott om plats för soffa, bokhyllor och läsfåtölj. Från vardagsrummet nås balkongen.

Balkong 
Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Här kan du möblera med en utegrupp och en massa växter efter säsong.