BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen / Telefonplan

Tellusborgsvägen 90

  • 1.5 rum och kök
  • 35 kvm
  • Såld
  • 3332
  • 341
  • 6543
Värdera din bostad

Beskrivning

SOLDRÄNKT BALKONG I SÖDERLÄGE!

- Fantastiskt ljusinsläpp genom stort fönsterparti i söder
- Alla tänkbara moderna bekvämligheter som diskmaskin, tvättmaskin, golvvärme och hiss
- Modernt kök med diskmaskin
- Helkaklat och stilrent badrum med tvättmaskin, golvvärme och handdukstork
- Sovalkov om 160 cm med smart lösning
- Balkong i söderläge som fullkomligt badar i sol
- Stor och stabil förening som äger marken, har låga avgifter och fördelaktigt pris för bredband och gym
- Centralt belägen i Midsommarkransen/Telefonplan där det kryllar av trevliga restauranger, mysiga caféer och charmiga butiker
- Utmärkta kommunikationer med endast tre minuter till tunnelbanan som tar er vidare till Södermalm på fem minuter

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 1,5:a attraktivt belägen i idylliska Midsommarkransen/Telefonplan. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet i söder som låter dagsljuset flöda in fritt, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, en hög modern standard genomgående i hela lägenheten samt en soldränkt balkong i söderläge. Vidare erbjuds ni ett fräscht kök med diskmaskin, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, handdukstork och golvvärme, en smart sovalkovslösning där man byggt upp en vägg för att särskilja sovdelen från allrummet samt goda förvaringsmöjligheter genom flertalet platsbyggda garderober. 

Brf Insteget är en stor och stabil förening som äger marken (=ej tomträtt), har låga avgifter och ett fördelaktigt avtal för fiberbredband via Ownit. I föreningen finns det två stycken tvättstugor, fyra stycken hissar, parkeringsgarage samt ett fräscht gym med rabatterade priser för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Här i Midsommarkransen/Telefonplan bor ni i charmiga kvarter som erbjuder ett gediget utbud av mysiga caféer, kvalitativa restauranger och trevliga butiker. Kommunikationerna är utmärkta och tunnelbanan tar er vidare till Södermalms härliga puls på endast fem minuter och till T-centralen på 14 minuter.

Missa inte denna, anmäl ditt intresse via mäklarens hemsida!