BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 90, vån 2

  • 1.5 rum och kök (1 rum och kök enligt föreningens register)
  • 37 kvm
  • Såld
  • 3582
  • 840
  • 2130
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbart boende med ett attraktivt läge i trevliga Midsommarkransen/Telefonplan! Perfekt planerad lägenhet som passar för såväl singeln som paret. Ett stort plus är balkongen, med kvällssol, som blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Bostaden har ett insynsskyddat läge med utsikt över grönska. 

Strax utanför porten finns restauranger, caféer och butiker. Här bor du också nära tunnelbanan, Liljeholmen och Södermalm.

Balkong
Här har man sin egen oas, ett extrarum under större delen av året. Trevligt läge med utsikt över grönska. På balkongen, som bjuder på eftermiddags/kvällssol, finns gott om plats för en utemöbel och blommor.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med en öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp och mediamöbel. Från rummet når man lägenhetens balkong.

Kök
Smakfullt kök med gott om skåpförvaring och en matplats för 4-6 personer. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar trevliga sällskapsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, ugn och spishäll.

Alkov
Praktisk alkov med plats för säng och hyllplan! Takskenan gör att du kan avgränsa rummet med en snygg gardin. Möjlighet finns också att bygga en industriglasvägg för att förstärka rumskänslan ytterligare. I anslutningen till alkoven finns en garderob.

Badrum
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande kommod, badrumsskåp samt dusch. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Hall
Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om plats för ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns tre garderober.

Övrigt
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd.
I huset finns ett gym där föreningens medlemmar kan teckna ett avtal till ett väldigt förmånligt pris.