BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Garverigränd 15, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 4155
  • 734
  • 7448
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stora 3:a möjliga 4:a högst upp i huset med stor balkong i söder/sydvästläge och slående utsikt över Järlasjön från alla rum!

Stor 3:a om 95 kvm och med en stor insynsskyddad balkong. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig som erbjuder generösa ytor och slående utsikt över Järlasjön. Här ryms enkelt större soffgrupper och annat möblemang. Rummet går att dela av för att skapa ett tredje sovrum. Här ifrån nås även den väl tilltagna balkongen med magiskt söder och sydvästläge. Här njuter du av solen från tidig förmiddag till sen kväll. 

Intill ligger köket som har luckor i vitt, stänkskydd i vitt och bänkskiva i laminat. Här finns vitvaror som diskmaskin, hel frys & en kyl/frys i vitt, spis och fläkt. I köket finns ytterligare ett trevligt helfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Mellan kök och vardagsrum finns plats för matbord om 6-8 personer för stora trevliga middagar.

Master bedroom som rymmer stor säng och förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Även här slås man av den vackra utsikten. Intill finns en gästtoalett med handfat, toalett och dusch. Lägenheten har ytterligare ett sovrum som rymmer säng och förvaring. Det går även att skapa ett tredje sovrum för den som önskar (se alternativ planlösning). Badrummet är kaklat med toalett, handfat, duschkabin, tvättmaskin och torktumlare. I bostaden finns även en stor klädkammare. Lägenheten har genomgående parkettgolv och målade väggar i vitt.

Föreningen har bra ekonomi med en kvm/belåning om 7879 kr och till lägenheten hör ett externt källarförråd om 6 kvm vilket är unikt för området. I föreningen finns även en övernattningslägenhet, bastu, cykelförråd och barnvagnsrum.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. I området finns vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns nyöppnade Café Pumphuset för mysiga luncher, middagar, fikapauser eller varför inte bara ett glas vin!