BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gubbängen

Majrovägen 41

  • 4 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Magisk uteplats i söderläge
- Exklusivt & påkostat kök
- Social och öppen planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Genomgående toppskick
- Stabil förening
- Ett stenkast från tunnelbana som tar er in till City på 20 min!

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna 4:a i ett absolut toppskick med generös uteplats i söderläge! Bostaden disponerar 3st rofyllda sovrum, ett socialt planerat kök med påkostade vitvaror från Siemens. Köket är beläget i en öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet förlängs med en soldränkt uteplats. Helkaklat badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin. Bostaden är belägen i en stabil och populär förening med god ekonomi, fin gemensam gård med grillplats & lekplats. Externt förråd tillhör bostaden.

I Gubbängen finns Majroskogen precis runt knuten. Från bostaden tar det enbart några minuter att gå till tunnelbanan som gör det enkelt att vara spontan. I centrum finns idag populära Morelliamo som gör Italiensk glass, gelato. Det går även att få sig en pizzaslice och Italienska delikatesser. Ett par kilometer bort finns Bageriet Bak, i samma riktning även Hökarängsbadet och alla badplatser som finns i Sköndal. Med 2 stationer på tunnelbanan så är du i Farsta där ett stort köpcentrum finns.

Välkommen till ett hem att trivas i!

- HALL -
När du stiger in i hallen finns gott om plats för avhängning för skor och ytterkläder i garderob. Fin parkett löper vidare genom hela bostaden.

- BADRUM -
Bostadens badrum är beläget i anslutning till hall. Helkaklat, fräscht med stilrena materialval. Här finns dusch med glasväggar, wc, kommod, handfat och skåp för förvaring. Därtill finner ni även bekvämt en tvättmaskin.

- SOVRUM 1 -
Rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp från fönster. Här finns gott om plats för säng, förvaring och arbetsplats. Kan även nyttjas som ett hemmakontor för den som önskar! Målade väggar och golv av parkett.

- SOVRUM 2 -
Bostadens andra sovrum är likaså rofyllt och väldisponerat. Här finner ni utrymme för säng, sängbord, garderober och arbetsplats. Ljusinsläpp från fönster, målade väggar samt golv av parkett.

- SOVRUM 3 -
Ljust och generöst sovrum med plats för dubbelsäng tillhörande sängbord och goda förvaringslösningar i garderobsvägg. Målade väggar samt golv av parkett.

- KÖK -
Påkostat och exklusivt kök som renoverades under 2013/2014 med fina materialval (enligt tidigare ägares information). Här finner ni matlagningsglädje med gott om arbetsytor och härlig köksö med vacker bänkskiva. I utrustningsväg finns här induktionshäll, fläkt, integrerad ugn (Siemens), kyl/frys (Siemens), kaffemaskin (Siemens) samt integrerad diskmaskin (Siemens). Köket har plats för flertalet sittande middagsgäster, vilket gör det enkelt att bjuda över på härliga middagar!

- VARDAGSRUM & UTEPLATS -
I ett ostört läge, med ett fantastiskt ljusinsläpp, finner ni bostadens hjärta, vardagsrummet & uteplatsen! Måste upplevas på plats. Vardagsrummet är väldisponerat med gott om plats för soffa, tv-möbel samt middagsbord. Rummet förlängs med en generös uteplats i bästa solläget. Föreställ er känslan av att njuta av nybryggt kaffe och frukost på uteplatsen, eller varför inte sköna middagar med vänner och familj!