BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 1, vån 7

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3593
  • 400
  • 4475
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en stor och välplanerad 2,5:a om 66 kvm i absoluta toppskick. Hela lägenheten har totalrenoverats och stod klar under 2020. Belägen på vån 7 så har man en helt oslagbar utsikt! Underbar utsikt från alla rum i lägenheten, ingen insyn. Balkong i bästa solläge, sol under eftermiddag och fram tills kvällning. Lägenheten används idag som en 2,5:a men kan göras om till en bra 3:a om man önskar, se alternativ planlösning. 

På Vintrosagatan bor du i ett lugnt och trevligt område med utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje till Globen, Gullmarsplan eller T-centralen (20min). I området går även buss till Älvsjö (med en stor Willys matbutik) och Liljeholmen. Ett stenkast från lägenheten ligger Hagsätra centrum där du finner mataffärer, vårdcentral, tandläkare, apotek, bibliotek, kvarterskrogar m.m. I området ligger även skola och förskola. För den sportintresserade finns Hagsätrahallen samt stora grönområden såsom Ormkärrskogen och Älvsjöskogen med sina motionsspår. Under sommarhalvåret är Älvsjöbadet med flera bassänger och stora gräsytor ett populärt utflyktsmål.

Välkommen på visning!

 

Hall
Stor och rymlig hall med bra plats för avhämtning av ytterkläder samt plats för förvaring i garderob. Praktiskt med snyggt och slitstarkt klinkergolv. Säkerhetsdörr finns installerad.

Kök + Matrum
Stort och härligt utrymme med ett riktigt fint kök från Marbodal. Mycket bra arbetsytor och gott om plats för förvaring i över- och underskåp. Mörk bänkskiva i natursten kombineras snyggt med vitt kakel på vägg ovan. Matrummet som ligger i öppen planlösning mot köket är väl tilltaget och här får man plats med hela släkten på middag. Snyggt ekparkettgolv och vitmålade väggar (gäller även vardagsrum och sovrum). Sen har man ett fint ljusflöde från 2 stora fönsterpartier, underbar utsikt.

Vardagsrum
Fint vardagsrum som idag är avdelat med modern och stilfull industriglasvägg med skjutdörrar. Perfekt då man kan ha soffgrupp och TV i inre delen och kontor och läshörna i andra delen. För den som önskar dela av och få till ett extra sovrum så går det, se förslag under planritning. Från vardagsrummet har man utgång till den stora och fina balkongen i bästa solläge. Här kan man med en imponerade utsikt, njuta av solen under större delen av dagen fram tills kvällning. Ingen insyn.

Sovrum
Härligt och rymligt sovrum som inrymmer dubbelsäng, bra förvaring i dubbelgarderob. Luftig och öppen känsla och med samma härliga utsikt från fönstret, som i övriga lägenheten.

Badrum
Stort och superfint badrum, som likt övriga lägenheten är nyrenoverat. Här har man helkaklade vita väggar och grått klinkergolv (värme-el). Här finns dusch, WC, handfat med spegelskåp ovan och handdukstork. Även förberett och klart för den som önskar installera tvättmaskin.