BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 104, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • 5.990.000 kr / Bud
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med optimal planlösning och balkong på bästa adress intill populära SOFO!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med moderna materialval. Här finner du vackra ytskikt och snickerier samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i absoluta toppskick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch. Rogivande sovrum varav det ena med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter och det andra optimalt som gästrum eller barnrum.

Stabil och välskött förening. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Balkong

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 3 rum och kök . Våningsplan 5, hiss finns. Lägenhetsnummer 272. Föreningen Brf Åsöterrassen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 5.990.000 kr / Bud. Månadsavgift 3 609 kr (Värme, Vatten, bredband ingår).

Driftskostnad

Totalt 400 kr/mån (4 800 kr/år) varav el 250 kr/mån, försäkring 150 kr/mån. Driftkostnaderna är uppskattade.

Förening och fastighet

I hjärtat av Södermalm, i samma kvarter som Skrapan, ligger bostadsrättsföreningen Åsöterrassen. Fastigheten ligger på Åsögatan 102-106 nära till Söders stora utbud av restauranger, butiker och service.
Fastigheten började byggas 1999 och består av 71 lägenheter och tre affärslokaler. I föreningen finns bland annat en vinkällare och ett gemensamt vinprovarrum. Även ett hembageri finns i huset. Äkta förening som äger marken. Huset uppfördes 1999.

Källa: www.asoterrassen.se

 

 

Områdesbeskrivning

Här bor du mitt i SoFo som är och förblir ett av Södermalms mest eftertraktade områden att bo i. Ett stenkast bort ligger Vitabergsparken, Lilla och Stora Blecktornsparken och Nytorget med dess fina utbud av mysiga cafeér och populära restauranger, missa inte t.ex. lördagsbrunchen på Urban Deli. På Katarina Bangata finner du bl.a. populära "Bondens Marknad" på sommaren.

Norra Hammarbyhamnen finns en bit bort med härliga promenadvägar längs vattnet. Vid hamnen finns även färjan över till Hammarby Sjöstad. Inom bekvämt promenadavstånd når du även Ringens och Skrapans köpcentrum med allt från inredningsbutiker till klädaffärer och livsmedelsbutiker, här finns inget mer att önska. Eriksdalshallen erbjuder även både inomhus/utomhusbad och utegym.

Utmärkta kommunikationer med flertalet busslinjer som på några minuter tar dig till Slussen och vidare!

Här bor du på bästa adress med närhet till allt!