BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Nackagatan 22, 7 tr

  • 3 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 5843
  • 325
  • 6735
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenheten med magisk sjöutsikt och stor terrass! Lägenheten är mycket välplanerad med vattnet som närmsta granne. En kort promenad bort nås även populära Nytorget. 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har ett socialt samspel med köket och skapar en öppen planlösning. Från vardagsrummet når ni den soliga terrassen som är något utöver det vanliga med fri utsikt mot vattnet och hela vägen till Hammarbybacken! Här finns gott om plats för stora balkongmöbler samt odlingar. Här kan ni avnjuta en härliga middag med vänner och familj eller varför inte bättra på brännan innan sommarsäsongen drar igång? Från vardagsrummet nås ett av de två rum som kan användas som sovrum eller kontor här finns plats för säng, skrivbord samt övrigt möblemang. Det finns endast fönster mot vardagsrummet i detta rum det disponeras dock idag som ett sovrum. Dessa fönster släpper in ett vackert ljus in i rummet via vardagsrummets stora fönsterpartier.

Köket har generösa arbetsytor i form av bänkskiva i sten och gott om förvaring bakom vita köksluckor och beslag i mässing. Här finns även gott om plats för matbord invid det fina hörnfönstret. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, diskmaskin, spis och fläkt. Master bedroom nås via köket och har gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här kan ni förvara näst intill årstidens alla plagg i form av platsbyggd garderob. I detta rum finner ni ett charmigt runt fönster. Badrummet är rymligt och utrustad med badkar, wc, handfat och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. 

Detta är sammantaget en lägenheten utöver det vanliga - missa inte att anmäla er till visning!

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen från Riksbyggen 1 rok men disponeras idag som 3 rok.