BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Rämensvägen 24, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 3428
  • 434
  • 3348
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Unik i sin helhet!
Här bor du i en klockren tvåa högt upp i huset. Mycket genomtänkta materialval och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring. En lägenhet för dig som söker det extra så som insynsskydd och högt läge. Mycket rogivande, lummigt och lugnt läge trots sitt centrala läge mitt i hjärtat av Årsta. En suveränt disponerad bostad med väldisponerad planlösning och förening med låg belåning om endast 3311 kr per kvm. 

- Insynsskyddad
- Årstaparkett
- Klädkammare
- Högt upp i huset
- Välskött förening
- Vackra materialval
- Belåning på 3311 kr per kvm
- Rymligt källarförråd
- Bra förvaring
- Balkong i sydvästläge med utsikt
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Ca 1-2 minuter gångavstånd till tvärbanan
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet


Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare och originalgarderober med överskåp. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Här finns dessutom utrymme för arbetsplats för den som önskar. Ljusa väggar och välbevarad Årstaparkett. Fräscht och rymligt kök med ljusa luckor och vacker bänkskiva i ek. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, kombinerad kyl/frys, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt diskmaskin.  Lägenheten erbjuder ett rymligt och insynsskyddat sovrum med gott om plats för dubbelsäng. I sovrummet finns dessutom möjlighet till garderobsvägg för den som önskar. Rymligt och stambytt badrum. Utrustat med badkar, handfat med tillhörande kommod, wc och badrumsskåp. Missa inte möjligheten!

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med lummig omgivning.

Allmänt om Rämensvägen

På Rämensvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla torg som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.