BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede

Sofielundsvägen 14

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 425
  • 18
  • 1932
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 2:a om 54 kvm med ljusa ytskikt, renoverat badrum med golvvärme och en soldränkt balkong i söderläge mot föreningens frodiga innergård! 

Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaring i alla dess former. I hallen har vi smart skjutgarderob för vardagsavhängningen, i sovrummet en tilltagen garderob som sväljer all önskad klädesförvaring för två personer samt köksförvaring så att det räcker och blir över. Köket har även gott om arbetsytor samt en stor matplats till när det är dags för större middagsbjudningar. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med möjlighet att sätta in kamin (Tillåtelse krävs från föreningen) och plats för önskad soffgrupp. Här ifrån når vi även lägenhetens härliga balkong som är i ett fantastiskt söderläge mot en grönskande innegård. Detta gör verkligen vardagsrummet till hemmets hjärta oavsett tid på året för att optimera mysfaktorn. Sovrummet är vältilltaget med plats för dubbelsäng. Observera att det får plats med skrivbord i såväl sovrum, kök samt vardagsrum så alternativen är många för den som arbetar hemma. Badrummet är renoverat sedan några år tillbaka, då satte man in golvvärme och tvättmaskin!

Här bor ni med närhet till globens shopping- och nöjesutbud, nackareservatet med vacker natur, löparslingor och badmöjligheter samt tunnelbana (Blåsut tunnelbanestation ca 200 meter) som på 5 minuter tar er till pulsen på Södermalm.

Välkommen på visning!