BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Näsbypark

Källtorpsvägen 7

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING - 
Egen uteplats och fransk balkong - Bekvämt belägen en halvtrappa upp - Modernt och nyligen producerat hus - Utmärkta kommunikationer mot stan och runtom Täby

Nu hälsar jag varmt välkomna till denna nyproducerade och välplanerade tvårumslägenhet med egen uteplats och fransk balkong!

I natursköna Näsbypark hittar du Källtorpsvägen 7 och denna inflyttningsklara lägenhet om 52kvm fördelat på; hall, öppet vardagsrum och kök med härligt ljusinsläpp, sovrum med utgång till den stora uteplatsen i skyddat läge mot föreningens innergård samt ett generöst rymligt badrum utrustat med dusch och tvättmaskin!
När du kommer in i lägenheten har du en praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen, ett helkaklat badrum av modellen större som i dagsläget är utrustat med tvättmaskin men med enkelhet rymmer en tvättpelare för den som önskar båda maskinerna. Vardagsrummet lämnar ingenting att önska, här har du lättmöblerade ytor där soffgrupp, TV-bänk och matbord intill fönstret enkelt får plats. I öppen planlösning mot vardagsrummet disponerar du över ett praktiskt arbetskök som rymmer allt för det stora hemmet; generöst mycket förvaring i skafferi, städskåp, överskåp och lådor samt komplett maskinpark med spis, ugn, diskmaskin och kyl/frys!

Sovrummet har platsbyggd garderobsförvaring och tar emot en 180-säng och nattduksbord utan problem. Genom sovrummet tar du dig ut till lägenhetens härliga uteplats som stora delar av året blir lägenhetens tredje rum! Här kan du möblera upp allt från loungemöbler till långbord och grill för att bjuda in nära och kära att umgås i goda vänners lag!

Är det på Källtorpsvägen 7 där du packar upp din nästa flyttkartong?

Varmt välkommen på visning!