BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Orminge, Nacka

Ornövägen 26, 1tr

  • 1.5 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Områdets bästa läge med balkong i väster
- Insynsfritt
- Möjlighet att sätta sin egen prägel på bostaden
- Gångavstånd till natur och Orminge centrum med bra bussförbindelser

Nu saluförs äntligen denna välplanerade bostad i ett av områdets bästa läge. Här finns möjligheten att sätta sin egen prägel på bostaden! Balkong i västerläge ut mot grönområden och utan insyn där man kan njuta av behaglig sol efter jobbet.

Här erbjuds en populär bostad där varje kvadratmeter används på bästa sätt. Välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober från golv till tak. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in behagligt solljus under dagen. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen med fri utsikt över träd och grönska. Här kan man sitta i lugn och ro i västerläge utan större insyn. Smart sovalkov som kan avskiljas med vägg eller med ett draperi. Här får det plats en stor säng samt ett skrivbord eller annan förvaring.

Separat kök utrustat med spis, ugn, kyl/frys och gott om förvaring i köksluckor. Detta är en perfekt plats för matlagning med familj och vänner med plats för en matgrupp till 4-6 personer. Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat, spegel med förvaring och tvättmaskin.

Alldeles i närheten har ni motionsslingor, fina parker för både den lugna och den aktiva med basketplaner, tennisplaner, fotbollsplaner och beachvolleyboll plan. i närheten från bostaden finns två fantastiska badsjöar, Glasbrukssjön och "Trollan". På väldigt bekvämt avstånd ligger Orminge Centrum med ett stort utbud av service, caféer, butiker och restauranger! Orminge Centrum är också knytpunkten för Saltsjö-Boo där ni har alla bussförbindelser 1 min från bostaden som tar er till Slussen på ca 15 min där bussarna går dygnet runt

Kontakta mäklaren för mer information och varmt välkommen på visning!