BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen/Telefonplan

Pingstvägen 39, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 1159
Värdera din bostad

Beskrivning

CHARMIG TVÅA MED GRÖNSKANDE UTSIKT!

- Insynsskyddat läge med grönskande utsikt
- Fönster i två väderstreck
- Charmigt kök med plats för matgrupp
- Gott om förvaring och stort förråd i källarplan
- Ombyggnadspotential till en trea
- Stor stabil förening med låg belåningsgrad
- Övernattningslägenheter, bastu och festlokal i föreningen

Varmt välkomna till denna vackra tvåa (möjlig trea!) i pittoreska Midsommarkransen! Bostaden är belägen i lugnt insynsskyddat läge med grönskande utsikt i LM-stadens kulturminnesmärkta kvarter. Generöst ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med ca 2,70 m i takhöjd gör bostaden ljus och luftig. Vidare erbjuds ett modernt hem med renoverade ytskikt samtidigt som flertalet originaldetaljer finns välbevarade från byggåret. Charmigt ljust kök i vinkel med gott om plats för matgrupp, stort och luftigt vardagsrum med idyllisk utsikt över trädkronor och fint sovrum i insynsskyddat läge. Lägenheten har gott om förvaring genom flertalet garderober och stort förråd i källarplan.

Stor stabil förening med mycket god ekonomi. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, 3 övernattningslägenheter, samlingslokal, bastu samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av caféer, bagerier, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.