BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Götgatan 96,1 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3322
  • 572
  • 9475
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en smart planerad lägenhet med stora sociala ytor och smakfullt nyrenoverat kök. Här bor ni i en mycket solid förening med närhet till allt som Söder har att erbjuda! 

Väl inne i lägenheten möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt garderober. Köket är smakfullt renoverat med stora arbetsytor och vackra köksluckor i trä som rymmer en hel del köksförvaring. Här finner ni även plats för matbord för sex personer invid fönstret. Köket är utrustat med all maskinell utrustning så som diskmaskin, spis, ugn, micro, kyl/frys och fläkt. 

Från köket når ni det stora härliga vardagsrummet som är lägenhetens sociala mittpunkt. Rummet är stort och luftigt med stora fönsterpartier vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Här kan ni enkelt möblera med soffgrupp och matgrupp samt övrigt möblemang. Vidare leder vardagsrummet in till sovrummet som har gott om plats för en rymlig dubbelsäng. Via sovrummet når ni det som idag används som kontor men som också kan användas som ytterligare ett sovrum eller walk-in-closet. Ingången till detta sovrum nås både från hallen och från sovrummet. Här finns gott om plats för skrivbord, säng och förvaring. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, dusch, handdukstork, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt förvaring. 

Detta är sammantaget en perfekt trea med stora sociala ytor som måste upplevas på plats!  

Här bor du dessutom på ett fantastiskt läge med närhet till Söders restaurangutbud, shopping och inte minst Årstaviken med dess natur och vatten. Tunnelbana och bussförbindelser har du precis runt hörnet.