BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vikingshill, Nacka

Vikingshillsvägen 29 - HÖGST UPP

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • 4.300.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna arkitektritade bostad som erbjuder hög livskvalité i idylliska Vikingshill. Modernt och unikt drömboende mellan stad och skärgård med direkt anslutning till Velamsunds naturreservat. Detta är en bostad som ska upplevas på plats!

Här är det lätt att drömma sig bort med fantastisk vy genom stora fönsterpartier. Underbar balkong med eftermiddag/kvällssol ut mot träd och grönska. Stilrena och moderna inslag som blandas med lyxiga materialval ger bostaden det lilla extra. Bostaden är fördelad på 80kvm varav 70kvm boarea samt 10 kvm Biarea.

Bostaden ligger högst upp i huset med stora, öppna ytor över kök och vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man balkongen som har  gott om plats för olika soffgrupper. Här kan ni njuta av solen och naturens lugn. Köket är utrustad med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och inbyggd mikro. Ljusa, behagliga färger på luckor och lyxig bänkskiva i sten. Bostaden har ett sovrum med garderob och en walk in closet. Det andra rummet kan användas som sovrum, arbetsrum eller efter eget behov. Helkaklat badrum med golvvärme, vägghängd wc, kommod, dusch, torktumlare och tvättmaskin med praktisk bänkskiva och förvaringsskåp.

Till lägenheten hör ett externt förråd samt två parkeringsplatser utanför huset.

Boendet är för dig som ställer krav på läget, ljuset och materialvalen och gillar snygg design. I eftertraktade Vikingshill har man nära till havet på samma gång som det är gångavstånd till förskolor, skolor, bussar och badsjöar. Risets ångbåtsbrygga trafikeras av Waxholmsbolaget och många boende i området båtpendlar till jobbet i stan. En populär utflykt under sommarhalvåret är att ta färjan från risets brygga till Waxholm för att äta lunch och glass.

Kontakta mäklaren för mer information och med möjlighet att få se bostaden.

Välkommen på visning!