BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Sulitelmavägen 25

  • 3 rum och kök
  • 59 kvm
  • Såld
  • 3679
  • 503
  • 1990
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad gaveltrea högst upp i huset med ett utav områdets bästa lägen. Genomgående ljus och social lägenhet med optimal planlösning och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten har alla klassiska funkisdetaljer så som vacker fiskbensparkett, originalgolv i hall och fönsterbrädor i kolmårdsmarmor. Det är högt i tak, stora fönster i tre väderstreck och det finns en vacker öppen spis, få förunnat i området.

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Den öppna spisen används flitigt under hösten och vintern. Från vardagsrummet tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen utsikt och sol från mitt på dagen till solnedgång. Köket har ett härligt ljusinsläpp och är synnerligen välplanerat med känsla för husets ursprung. Generös förvaring, väl tilltagna arbetsytor utrustat med allt du behöver så som diskmaskin, kyl/frys samt induktionsspis från Smeg. Köket har ett charmigt furugolv och tidstypiska detaljer så som en rostfri diskbänk, bänkskiva och väggpanel i Carreramarmor samt skåp med funkisbeslag.

Det stora sovrummet har fiskbensparkett och här finns plats för både dubbelsäng och förvaring. Det mindre sovrummet, perfekt för barnen eller som ett hemmakontor, har furugolv och en stor inbyggd garderob med elfasystem. Badrummet är stilrent inrett med ljust kakel och mörkt hexagonklinker, vägghängd wc med marmorskiva på toppen, vattenfallsdusch, kommod och spegelskåp. Det finns golvvärme samt är förberett för tvättmaskin.

Brf Marsfjället 4 är en utav Tranebergs bästa föreningar. Låg belåningsgrad och mycket välskött som disponerar över en fastighet i gott skick! Föreningen förfogar över tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, garage samt dubbla förråd till alla lägenheter. Till denna lägenhet följer rätten att hyra en av de tre garageplatserna. Huset ligger i eget majestät uppe på en utav Tranebergs toppar med svårslagen utsikt och ett härligt ostört läge. Baksidan vetter mot ett lugnt skogsområde och är soldränkt från förmiddag till kväll. Här finns plats för att grilla och äta vid föreningens uteplats. Föreningen har en trädgårdsgrupp man kan gå med i om man är intresserad av att odla i någon av alla pallkragar.

- Svårslaget läge med morgon- och kvällssol
- Öppen spis
- Utsikt över hela västerort
- Garanterad garageplats vid önskemål
- Extremt lågt belånad förening
- Högst upp i huset
- Gavelläge
- Högt i tak
- Endast några minuter till tunnelbanan
- Rymligt förråd
- Återvändsgata

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till tunnelbanan som tar dig till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.