BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Åkeshov

Knypplerskevägen 24

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4469
  • 2044
  • 3168
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna funkistrea som är omgiven av lummig grönska. En välplanerad lägenhet med målade väggar i ljusa kulörer samt fönster i två väderstreck som skapar en stilren känsla och ett fantastiskt ljusflöde till alla rum.

Vardagsrummet är rymligt med plats för större matbord om man väljer att disponera det nuvarande matrummet som ett extra sovrum. En fantastisk balkong utan insyn i soligt söderläge som nås från vardagsrummet, där du ostört kan njuta av den grönskande omgivningen.

Ett kök med goda förvaringsmöjligheter och utrustat med disk- och tvättmaskin. Helkaklat badrum med duschvägg. Det rofyllda sovrummet med hotellkänsla har stort fönster utan insyn och rymmer enkelt den stora dubbelsängen. Här finns även en inbyggd garderob samt garderobsvägg som ger mycket goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är stambytt.

Föreningen är välskött med stabil ekonomi. Den har en övernattningslägenhet och flertal tvättstugor. Nyrenoverad bastu och snickerirum finns också att tillgå i föreningen.

Lägenheten är belägen i vackra Åkeshov endast ett stenkast från tunnelbanan och Brommaplans service samt naturreservatet Judarn och dess natur.

Insynsskyddat läge
Högt i tak
Stor balkong i söderläge
Vackert parkettgolv i vardagsrum
Tvättmaskin & Diskmaskin
Stambytt badrum
Mycket goda förvaringsmöjligheter
Stabil och välmående förening
Gästlägenhet & bastu i förening
Närhet till grönområden och Mälaren
Stenkast till Brommaplan med all service samt T-bana & busstation