BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Strängnäs

Björktorpsvägen 32

  • 5 rum och kök
  • 164 kvm
  • Såld
  • 1859
  • 234
  • 7128
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till Björktorpsvägen 32 i Strängnäs, lantlig och gemytlig boende i populära Sanda området i Strängnäs. För dig som vill njuta av lugnet på landet, jobbar hemifrån eller söker en pendlarbostad. Friköpt tomt med en souterrängvilla från 1979 om 5 rum och kök. Utöver en boarea på hela 164 kvadratmeter erbjuder denna fina bostad altan, balkong, grillhus, bastu, garage och förråd på denna stora naturtomt om 2037 kvm.

Entréhall
En välkomnande och rymlig hall med en garderob för ytterkläderna till vänster och en skjutdörrsgarderob för avhängning rakt fram i hallen. Ett fönster finns för ljusinsläpp och utsikt mot skogen.

Sovrum 1
Direkt till vänster från hallen, nås det första sovrummet som har mörkt trägolv och vitmålade väggar, fyra stycken garderober och ett fönster i ett väderstreck. Plats för mindre säng.

Sovrum 2
Ett större sovrum med plats för dubbelsäng, en egen utgång till den stora balkongen. Mörkt trägolv och vitmålade väggar.

Gästtoalett
Plastmatta på golv, vita väggar. WC-stol och kommod samt spegel finns. 

Kök
Ett rymligt kök med många skåp och lådor för förvaring. Ett större matbord får plats och det finns tre stycken fönster i tre olika väderstreck. Golvet är av mörkt trä och väggarna är vita. Utrustningen är komplett med induktionshäll, spisfläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Finns även en mindre arbetsbänk och vitrinskåp för förvaring.

Vardagsrum
Vidare från köket nås det väl tilltagna vardagsrummet. Golvet är av mörkt trä och väggarna är vitmålade. Plats för soffa och soffbord samt media utrustning. En braskamin finns för kyliga höst och vinterkvällar. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen och det finns även en trappa som leder er ner till nedervåningen. 

Gillestuga
Gillestugan har trägolv och vitmålade väggar. Stort, rymligt och det finns plats för soffa och mediautrustning även här. Här tar ni er ut på den stora altanen. Spotlights i tak. Fönster finns för ljusinsläpp. 

Tvättstuga 
En rymlig tvättstuga med trägolv och vitmålade väggar. Spotlights i taket. Här finns en tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med diskho och ett litet rum för förvaring.

Sovrum 3
Sovrummet har två fönster i två olika väderstreck. Golvet är av trä och väggarna är vitmålade. Här finns plats för dubbelsäng och garderober finns för förvaring. Spotlights i taket.

ÖVRIGA YTOR SAMT UTRYMMEN
Förråd under trappa om ca 4 kvm
Garage om ca 29 kvm 
Bastu om ca 10 kvm
Grillhus om ca 10 kvm
Förråd om ca 4 kvm