BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Äppelviken

Runda vägen 30B, 3/3tr

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 1547
Värdera din bostad

Beskrivning

I Äppelviken, i den grönskande Trädgårdsstaden, finns denna ljusa och attraktiva 1,5:a med naturen som närmsta granne. Stora fönster i två väderstreck ger en luftig ljus karaktär åt lägenheten med vackert ljusinsläpp i alla rum. Lägenheten är helt insynskyddad med grönskande utsikt och med stor balkong skapar en gedigen känsla. Många soltimmar erbjuds då den vetter i ett härligt syd/västläge. Detta är ett hem där orginaldetaljerna möter det bekväma och här erbjuds såväl möjlighet till diskmaskin i köket som badkar och tvättmaskin i det ljusa helkaklade badrummet. Vardagsrummet erbjuder flertalet möbleringsalternativ och idag används vägg som skärmar av för sovalkov.

Till lägenheten hör inte bara ett utan två källarförråd. I denna stabila och välskötta förening finns såväl tvättstuga som föreningslokal för möten eller privata tillställningar. Parkmarken som tillhör föreningen har ett flertal sittplatser och vackra planteringar. Lägenheten ligger mellan Alviks Torg, Alléparken och Alviks Strand. Här finner du lugnet och grönskan med närhet till badklippor, båthamn och fina promenadstråk längst Mälaren.

Du har nära till mycket goda kommunikationer med tvärbana, 12:ans Spårvagn, T-bana och pendelbåtar in till city alldeles intill. Vid Alviks torg finns ett flertal butiker, apotek, gym, restauranger, bank, bibliotek och service av olika slag. I Alléparken lockar Park Konditori, Gateau hantverksbageri och Äppelvikens bokhandel till mysiga stunder.

Hjärtligt välkomna på visning! Bästa hälsningar, Gustav BOSTHLM