BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Folkparksvägen 166, vån 6

  • 3.5 rum och kök (2 rum och kök enligt föreningens register)
  • 82 kvm
  • Såld
  • 4115
  • 895
  • 1172
Värdera din bostad

Beskrivning

En underbar balkong och en attraktiv planlösning med öppna sällskapsytor är vad som utmärker det här fina hemmet. På Folkparksvägen 166, i populära Brf Tulpanträdet, finns den här fina bostaden med sobra färgval och en mycket välplanerad layout där man har fått till en god balans mellan de sociala ytorna och sovrummen. Matplats och vardagsrum är i anslutning till varandra, vilket möjliggör middagar för många gäster. Balkongen blir verkligen till ett extrarum, mycket tack vare inglasningen som gör att den går att nyttja större delen av året.

Omtyckt förening med möjlighet för de boende att hyra/nyttja flertalet gemensamma ytor såsom garage, bastu, pool, gym, festlokal och två övernattningslägenheter.

En kort promenad från bostaden finns det mesta man behöver i vardagen - mataffär, gym, cafeer, restauranger, apotek, florist, frisör och andra butiker.
Området är i ett expansivt skede och flera bostäder planeras att byggas, bland annat längs Folkparksvägen. För mer information om vad som planeras byggas vänligen besök vaxer.stockholm
Omtyckta förskolor- och skolor finns på nära avstånd, likväl populära lekparker. 

Hall
Välplanerad hall som ger ett gott första intryck. Plats finns för en hatthylla och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen finns en inbyggd garderob. 

Badrum 
Stort badrum med bland annat härlig golvvärme! Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är vidare utrustat bubbelbadkar, dusch, handfat med kommod, dusch och WC.

Kök
Smakfullt kök, perfekt utformat i vinkel och med gott om skåpförvaring! I förlängningen av köket tar matplatsen vid, där du med enkelhet kan duka upp middagar för många gäster. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, hällspis, ugn, mikro och diskmaskin. 

Vardagsrum 
Den som gillar sällskapsytor kommer att gilla det här hemmet! Stort vardagsrum som ligger i anslutning till matplatsen. Plats finns för en stor soffa, tv och annat möblemang såsom en läsfåtölj. Från vardagsrummet nås utgången till balkongen. 

Balkong 
Balkongen blir verkligen till ett extrarum, mycket tack vare inglasningen som gör att den går att nyttja i princip året runt. Här kan du möblera med växter och en större utemöbel. Härifrån har du utsikt över den trevliga innergården.

Sovrum
Rakt fram från matplatsen finns det här fina sovrummet som har effektfulla och skjutbara industriglasväggar. Från fönstret har du en trevlig utsikt över innergården. Det finns gott om plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns garderober med skjutdörrar. 

Sovrum 2 och KLK/FRD
Det här fina rummet med intilliggande klädkammare tillhör idag de yngre familjemedlemmarna. Sovrummet har ett stort fönsterparti med utsikt över balkongen. Plats finns för en dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord. Klädkammaren nyttjas idag som sovrum. Klädkammaren kan också nyttjas som hobbyrum/hemmakontor. En extra entrédörr finns i klädkammaren.