BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Älta

Hämplingevägen 87

  • 4 rum och kök
  • 106 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fantastiska radhus om ca 106 kvm beläget i lugnt område med bullerby känsla. Ett charmigt radhus med skyddad skogstomt där barn leker tryggt. Huset är byggt i två plan med dubbla badrum. Här finns stor uteplats på baksidan och en praktisk tvättstuga i anslutning till köket.

Man välkomnas in på en stenlagd gång fram till den trevliga entrén med fin veranda. Framför huset finns en uteplats som ligger fint mellan buskar och rabatter. Här ryms bänk och mindre matgrupp i soligt söderläge med uppsikt över innergården. På framsidan finns även ett kallförråd. Huset har stor social yta där hela familjen kan leva, leka, äta och umgås. Vardagsrummet rymmer soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora uteplatsen med trätrall som vätter mot skogen. Uteplatsen rymmer större matgrupp, grill och loungedel. Här njuter hela familjen av att umgås hela dagen för att avsluta med middag i kvällssolen. Köket är praktiskt med mycket förvaring och yta. Lantlig stil med vita luckor,  Den maskinella utrustningen består av spis, kyl & frys, fläkt och diskmaskin. Intill finns en praktiskt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt torkskåp. Hallen är stor och rymlig med plats för avhängning och barnvagn. På nedre plan finns även ett badrum med toalett och dusch. 

Ovanvåningen rymmer tre fina sovrum för stora och små med möjlighet att bygga ett fjärde (se alternativ planlösning). Master bedroom har bra förvaring i garderobsvägg och insynsskyddat läge mot baksidan. De andra två sovrummen rymmer säng, förvaring och plats för lek. Badrummet på övervåningen har både dusch och badkar, handfat samt toalett.

Tomten är lättskött och här finns plats för hopp och lek, med eller utan boll. Slå kullerbyttor, gå på styltor, eller kurragömma i skogen.

Kolarängen är ett lugn och trevligt område med tre förskolor och närmsta skola är Älta skola. På nära avstånd ligger Hellasgården och Älta mosse - strålsjön. Här kan du promenera, bada, springa, cykla eller bara vistas i naturen. Bra kommunikationer med buss som tar dig till slussen på endast ca 25 minuter.