BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Ekudden

Ekuddsvägen 4, 7tr

  • 3 rum och kök
  • 69.2 kvm
  • Såld
  • 5136
  • 1928
  • 5343
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade 3a på Ekuddsvägen. Nu har du äntligen chansen att bo i en mycket fin bostad i fantastiskt läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Detta är en bostad som måste ses på plats!

Bostaden präglas av en mycket bra planlösning med stora och öppna rum, väldisponerat kök och en inglasad balkong i ett fantastiskt läge. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder generösa ytor för avhängning och förvaring i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden kommer man till köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är smakfullt med ljusa köksluckor med bra förvaring. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin. Vitvaror från Elektrolux. 

Bostadens vardagsrum är mycket välplanerat. Här ryms enkelt större soffa, tv möbler, matsalsgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen.  Från balkongen har man en fin vidsträckt utsikt mot Järla sjön och här får man enkelt plats med en sittgrupp och gröna växter. 

Bostaden har även 2 rymliga sovrum där man får plats med större säng och garderobsmöjligheter. 

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med förvaring samt spegel med förvaring.

Detta är en bostad som ni inte får missa, varmt välkommen på visning!

 

- Välplanerad 3a med stora och öppna rum med ingen insyn.

- Fantastisk inglasad balkong med panoramautsikt över Järla sjön.

- Lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp.

- Ligger belägen i direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City.

- Mycket bra skick, bara att flytta in!