BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Lännersta

Banérvägen 8

  • 6 rum och kök
  • 160 kvm
  • Såld
  • 5579
  • 780
  • 11470
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna vackra och rymliga villa i barnvänligt område. Här, i eftertraktade Lännersta, har du nära både till vattnet, natur, förskolor, skolor samt fantastiska kommunikationer till city!

Detta fantastiska hus är beläget hög upp och fint skyddat i detta idylliska villaområde. Huset är 160 kvm med mycket smakfulla och tidlösa materialval. Redan vid första steget in i hallen känner man av husets härliga rymd och ljus från de stora fönsterpartierna som sträcker sig från golv till tak. Stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum i direkt närkontakt till trädgården. 

Vardagsrummet och köket har fönster åt tre väderstreck och en altandörrar som leder ut till altaner i två olika väderstreck. Med husets fyra altaner kan du njuta av sol precis hela dagen. Från frukostaltan till solnedgångterass. Trädgården är vackert varierad och erbjuder plan gräsmatta med plats för bollspel och lek, altaner och också vildare partier med klippstenar samt träd vilket gör tomten levande och karaktäristisk. På entréplan finner ni förutom vardagsrum och kök, två sovrum varav ett av rummen används som walk in closet, en välplanerad tvättstuga och ett badrum. En trappa upp finner ni ytterligare tre stora sovrum och ett badrum. Varje plan har sin egna altan i sydvästläge, med fri utsikt över det vackra villaområdet. Härifrån får ni uppleva spektakulära solnedgångar! Intill huset finner ni även en stor uppfart med plats för 4-5 bilar. Detta är ett hem som måste ses!

Lännersta är ett mycket omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort avstånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste dagis är Nobla skolan Lännersta (förskola), Sunnebo förskola och Förskolan Bagarsjön. Det finns även flera omtyckta dagmammor i de närmsta kvarteren. Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-6 idag, men ska bli till åk 9), Myrsjöskolan (f-9) och bla Nobla skolan Lännersta (f-6) och Noblaskolan Saltsjö Boo (f-9).

Inom några minuters bilfärd finner du Orminge Centrum med bl a flera mataffärer, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. Inom kort promenadavstånd finns busshållplats Ångbåtsvägen på Sockenvägen som har täta turer direkt till Slussen på 15-20 min, dygnet runt.  Med bil når du Stockholms city på 15 min.