BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järla sjö

Garverigränd 7

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 8933
  • 375
  • 7792
Värdera din bostad

Beskrivning

Det finns många adresser och byggnader att välja mellan när man väl har fastnat för urhärliga Järlasjö. Däribland Garverigränd 7 som du finner i den kanske mest omtalade och historierika byggnaden i hela området, "Läderfabriken"!

Fabriken byggdes 1898 för Joh. Wideqvists Läder- och Remfabriksaktiebolag. Där tillverkades bland annat drivremmar av den typ som användes flitigt i nästan alla fabriksmiljöer på den tiden.
Idag är den historiska byggnaden smakfullt restaurerad och ombildad av Oscar Properties till 56 st lägenheten. Projektet andas kvalitet och erbjuder det där lilla extra som är svårt att beskriva i ord utan måste upplevas på plats!

Lägenheten är fördelad på tre rum och kök där kök och vardagsrum är i öppen planlösning. Sovrummen har varsitt loft som idag visar exempel på två olika inredningsalternativ, ett loft är inrett med säng för att frigöra yta i sovrummet och det andra är elegant inrett som en walk-in-closet med generöst utrymme för dubbelsäng på golvet under.
Den imponerande takhöjden om 4,30m ger hela bostaden en känsla av rymd som inte har någon motsvarighet där ute på bostadsmarknaden och måste upplevas på plats. Den majestätiska takhöjden är inte bara vackert bekväm utan möjliggör även för smarta förvaringslösningar högre upp som frigör mer golvyta för trivsam möblering. Med högt i tak kommer stora fönster och Garverigränd 7 gör dig inte besviken! Den dubbla storleken på fönster släpper in fantastiskt mycket naturligt ljus oavsett säsong och ramar in grönskan utanför så att det blir blir en del av bostadens stora charm.

Köket likt resten av lägenheten är väl genomtänkt och passar bostaden perfekt! Ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet på ett inbjudande sätt och är praktiskt utformat med höga skåp som tar nytta av den unika takhöjden. Gott om arbetsyta och en härlig köksö som pricken över i:et!

Tycker du som så många andra att det här är något av det bästa Järlasjö har att erbjuda är du varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!