BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjöqvarn

Mannagrynstorget 2

  • 3 rum och kök
  • 124 kvm
  • Såld
  • 6399
  • 129
  • 1385
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika trerumslägenhet om 124 kvm i vacker kulturhistorisk byggnad från 1923 belägen i Saltsjöqvarn. Här finner ni en bostad med Stockholms mest spektakulära utsikt! Här bor ni i direkt närhet till vatten och natur samt kommunikationer in till city med både buss och pendelbåt. Detta är ett boende utöver det vanliga. Slott och magasinsbyggnad i ett. Ruffigt och sobert på en gång. Djupa fönsternicher, synliga träbalkar talar om det kulturhistoriska arvet. Här välkomnas ni till ett till ett historikst yttre och modern inredning där allt balanseras i perfekt harmoni.

Genomgående planlösning som genomsyras av stilrena och exklusiva materialval. Här erbjuds ni goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss utanför huset. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! En utomordentlig planlösning med två rymliga sovrum, stort vardagsrum och kök samt två badrum. Här kommer ni få uppleva fantastiska solnedgångar från bostadens alla fönster.

Båda badrummen är inredd med exklusiv Carrara marmor/mosaik på golv och väggar. Infällda spotlights i tak, skåp i ek från Vedum. Stor väggmonterad spegel. Vägghängd wc samt handfat i vitt porslin och handdukstork med värmefunktion. Duschvägg i härdat glas och vattenburen golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare finn i ett utav badrummen. Samtliga fönsterbänkar i bostaden i kalksten.

Här finner ni ett extraordinärt kök utöver det vanliga. Köket är skräddarsytt av möbelsnickare från Brittfurn, se länk nedan. Mycket påkostat och exklusivt med vackra färger och kombinationer. Fullt utrustat med induktionsspishäll (Miele 90 cm), ugn (Siemens 90 cm), köksfläkt (Miele), Integrerad kyl och frys (Siemens), integrerad diskmaskin (Siemens), micro (Siemens) samt stor köksö med goda förvaringsmöjlighter.

Se mer om köket gjort av Brittfurn brittfurn.se/en/pages/inredningsprojekt-mannagrynskvarnen

Bostaden karaktäriseras av originaldetaljer såsom takbjälkar, fina trägolv och vackra fönsternischer i två väderstreck vilket släpper in mängder med härligt ljus. Härifrån får ni uppleva en fantastiskt utsikt över Djurgården, Saltsjön och Stockholms stadssiluett. Läget är idylliskt med Saltsjöqvarns strandpromenad, Söder, Hammarby Sjöstad och Slussen på gångavstånd!

- Vacker kulturbyggnad
- Exklusivt skräddarsytt kök från Brittfurn
- Påkostade materialval
- Bra förvaringsutrymmen
- Originaldetaljer
- 2 Badrum med Carrara marmor
- Låg avgift där även elen ingår
- Golvvärme i hela våningen
- Båt till Nybroplan på 15 min
- Vackra promenadstråk längs vattnet
- Elite Hotel Marina Tower och Sturebadet Spa utanför
- Förråd finns till lägenheten
- Garageplats finns till lägenheten

Ett hem som måste upplevas, välkommen på visning!