BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Solberga

Sulvägen 67, vån 4

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 1387
Värdera din bostad

Beskrivning

Attraktivt läge högst upp i huset och stor balkong med utsikt över bergknallar och grönska! Här väntar ett hem som det bara är att flytta in i. Bostaden har en trevlig planlösning med sovrummen på ena sidan och kök och vardagsrum på andra sidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att du här kan duka upp ett långbord för många gäster.
Balkongen har ett magiskt läge både vad gäller sol och utsikt, det höga och fria läget gör balkongen till en privat oas.
Badrummet är rymligt och utrustat med bl.a tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Omtyckt BRF där månadsavgiften har varit oförändrad sedan första inflytt år 2009. Som boende här har du tillgång till ett vindsförråd, cykel- och barnvagnsrum, parkeringsplatser utomhus samt i garage. I port 130 finns dessutom ett övernattningsrum som man kan hyra. En liten ombyggnad av gården pågår nu, när den är klar kommer det bl.a att finnas ett orangeri, lekplats samt boulebana.

Strax utanför porten finns en busshållplats som trafikeras av linje 142 som tar dig till Älvsjö åt ena hållet och åt andra hållet till Telefonplan. Rakt över gatan finns ett charmigt 50-talstorg med bl.a matbutik, restaurang och gym. Ca 10 min promenadväg bort nås Älvsjö Torg med caféer, restauranger, florist och gym. Älvsjö station är också en knytpunkt vad gäller allmänna kommunikationer. Med pendeltåget tar det endast 9 minuter till Sthlm C.

 

Balkong
Balkongen blir till en naturlig samlingsplats under sommarhalvåret, mycket tack vare närheten till kök och vardagsrum men också på grund av det soliga och höga, fria läget. Under sommarhalvåret är balkongen helt inbäddad i grönska. Härifrån har du utsikt över bergknallar, skog och rådjur. Plats finns för en utemöbel, grill och en massa växter.

Kök 
Det trevliga köket har vita släta köksluckor som bryter av snyggt mot det mörka kaklet. De stora fönsterpartierna släpper in mycket ljus och bjuder samtidigt på fin utsikt över grönskan. Plats finns för ett matbord för åtminstone 6-8 personer, vid tillfällen går det att duka upp långbord tack vare den öppna planlösningen mot vardagsrummet.

Vardagsrum 
Underbart vardagsrum med samma fina ljusinsläpp som köket. En av väggarna är tapetserade i en snygg mönstrad tapet.  Här finns plats för en stor soffa, läsfåtölj och tv-möbel. 

Sovrum  
Det största sovrummet har plats för en dubbelsäng, nattduksbord och förslagsvis en byrå. Längs ena väggen finns också plats för garderober. Rofyllt läge mot föreningens innergård.

Sovrum 
Det här rummet tillhör idag de yngre familjemedlemmarna. Rummet är i bra storlek och har plats för säng, nattduksbord och ett skrivbord. Längs ena väggen finns garderober. Väggarna här är tapetserade i en fin blommig tapet.

Badrum 
Stort badrum med härlig golvvärme och öppningsbart fönster. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, tvättmaskin, torktumlare och vägghängda skåp. Badrummet är vidare utrustat med badkar, WC, handfat med kommod samt badrumsskåp.

Hall
Hallen är alldeles lagom stor och har plats för familjens ytterkläder och skor. Längs ena väggen finns två garderober. Något längre in i hallen finns en praktisk klädkammare. För de ting som man inte vill förvara i bostaden så kommer vindsförrådet till användning, vilket är beläget i samma port.