BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Idungatan 6A ö.g

  • 1 rum och kök
  • 32 kvm
  • Såld
  • 6643
  • 446
  • 3083
Värdera din bostad

Beskrivning

Sekelskifte/ Charm/ Innergård/ Garageplats/ Delat ägande/ Snabbt tillträde möjligt.

Inne på fin innergård, går du en trapp upp och kliver in i en vacker sekelskifteslägenhet med högt i tak, rymd, charm och sekelskiftesdetaljerna väl bevarade. Dörren känns fint tidstypisk men är en säkerhetsdörr. Hallen är välkomnande och ljus.

Köket har stort fönster med härligt ljusinsläpp, 2-stavs ekparkett och blått kök i retrostil, som ger köket en varm och hemtrevlig känsla. Fräscht badrum med dusch. Kakel och klinker går i vitt och sand- toner.

Rummet har en fungerande kakelugn, stuckaturer, takrosett, speglar i fönsternischer, vackert trägolv, höga golvlister och väggar målade i en mjuk ljusgrå ton. Dörr finns in till köket som är guld värd om man är två som studerar eller jobbar hemifrån. Från rummet finns möjlighet att bygga balkong, med sol från syd och väst. I rummet finns ett sängskåp av hög kvalité från Livingood som rymmer säng 140x200, sänggavel och inbyggd läsbelysning som ger en härlig och lyxig känsla. Lösningen ger god plats för soffgrupp och skrivbord/ runt matbord med fyra stolar alt. klaffbord att fälla ut om man ofta är många.

Vid rummet finns en walk-in-closet som ger en generös förvaring med klädstång, fyra höga/ breda/ djupa väggfasta hyllor samt skohylla. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i hall samt stora förråd på både vind och i källare.

Föreningen har grill och vacker nybyggd uteplats som fungerar perfekt även för större sällskap. I gårdshuset finns balkonger med kvällssol där man har möjlighet att odla och göra fint med möbler.

Fastigheten är stambytt och välhållen. Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi, 2 lokaler i gatuplan som hyrs ut till affärsdrivande verksamhet. Tvättstuga, bastu, cykel och bilgarage finns för föreningens medlemmar samt stora ytor på vind och källare som idag ger medlemmarna dubbla förrådsytor. Föreningen äger en vindsyta, 92 kvm råvind, som utgör en ekonomisk tillgång, står nu outnyttjad.

Runt knuten finns restauranger, kaféer och mataffärer. Nära finns Odenplan och gångavstånd även till city. Odenplan är knutpunkt i kommunikationsnätet för tunnelbana, pendeltåg och mängder av busslinjer. Här finns allt stans högskolor på cykelavstånd. Med bil är man inom någon minut ute på E4:an och slipper sen oron och tiden det tar att hitta parkeringsplats när man kommer hem. Kommunikationerna är sammantaget extremt goda.

Går du 5 min från porten når du Brunnsviken och Hagaparken, tennisbanor, vackra naturområden med stora lindar, ekar och bokträd, höjd med utsikt, Haga slott, små och breda stigar för löprundor, långpromenader, picknick, bad, ett litet sommarcafé och under vintertid Brunnsvikens isar för långfärdsskridskor.

Så drömmer du om ett genomtänkt. lugnt och vackert boende i sekelskiftesmiljö med extremt bra kommunikationer och nära till allt, missa inte denna möjlighet. Varmt välkommen på visning!