BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Kajväg 13A, bv

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 13528
  • 4765
  • 3961
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Nu har ni äntligen möjlighet att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som även går att göras om till en 4a med en härlig havsutsikt över Saltsjön och Kungliga Djurgården. Här bor du i en väldisponerad bostad med gott om förvaring, två badrum, stor uteplats i söderläge och härlig social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Detta är en bostad som ni inte får missa!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den stora hallen som erbjuder goda avhängningsytor i form av inbyggda garderober. Från hallen finns bostadens två badrum som är mycket fräscht renoverade. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är mycket välplanerat med gott om förvaring och arbetsutrymme. Köket har snygga köksluckor i vit kulör och vitvarorna består av induktionshäll, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Matplats för större sällskap där man kan njuta av härliga middagar samtidigt som man kan kolla ut över vattnet och båttrafiken som passerar. 

Bostaden har två mycket väldisponerade sovrum. Ena sovrummet är generöst tilltaget och kan även delas in till två sovrum. Bostadens masterbedroom är också väl tilltaget med bra förvaring. Här kommer man även ut till den magiska uteplatsen som ligger i bästa söderläge. Uteplatsen är mycket rymlig och här får man enkelt plats med matgrupp, loungegrupp samt grill och odlingsmöjligheter. 

Detta är en bostad som måste ses på plats! Välkommen på visning.

 

- Utsikt mot Djurgården och Stockholms inlopp

- Stor uteplats i bästa söderläge

- Välplanerad bostad med stora och öppna rum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum

- Två nyrenoverade badrum

- Nära till allt, förskola, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!

- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!