BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Skuru

Solstigen 41

  • 6 rum och kök
  • 209 kvm
  • Såld
  • 2887
Värdera din bostad

Beskrivning

Arkitektritad villa med ett högt och soligt läge på en lugn gata utan genomfartstrafik. Husets ljusinsläpp är verkligen helt fantastiskt, alla rum badar i ljus. Huset är perfekt placerat på tomten och de väl placerade uteplatserna ger möjligheter till sol hela dagen.

Övre plan erbjuder väl tilltagna ytor som ger gott om plats för umgänge och fest både i lilla och stora formatet. Fantastiskt vardagsrum med öppen spis, nyrenoverat kök, två sovrum och badrum. Nedre plan känns lite mer privat och erbjuder allrum med öppen spis, två sovrum, badrum, toalett och tvättstuga med groventré. Allrummet är ett rum för hela familjen. Så härligt att använda detta rum som tv-rum, pysselrum och det perfekta rummet för barnen och deras kompisar. Genomgående vitpigmenterade trägolv i hela huset och målade väggar i ljus fin kulör.

Stora delar av tomten är på husets framsida och syns inte från gatan, vilket känns extra privat och bra. Den erbjuder stenläggningar, gräsmatta och berg i dagen. Stor altan på södersidan och flera andra uteplatser. Bra infart och plats för flera bilar. Praktiskt skärmtak/carport som skyddar bilen.

Bekvämligheter som fiber, bergvärme och utmärkta förråd gör detta boende extra bra! Allt är i utmärkt skick, så här är det bara att flytta in och njuta av det bekväma villalivet i Nacka!

Det bästa med huset enligt nuvarande ägare:

  • Insynsskyddat läge 
  • Ljusinsläppet
  • Solläget
  • Solnedgångarna
  • Lättskött (hus och tomt)
  • Utsikten i alla årstider
  • Rymden, de stora ytorna, högt i tak
  • Många stora fönster
  • Läge; nära till hav, badsjö, Nyckelviken

 

ENTRÉPLAN:

HALL
Direkt i hallen möts man av ett fantastiskt ljus och rymd! Grått klinkergolv med golvvärme (el), målade väggar samt spotlights i tak. Bra avhängningsmöjligheter finns i inbyggd garderob med spegelskjutdörrar.

VARDAGSRUM
Generöst rum med delvis dubbel takhöjd, om ca 6 meter. Magiskt rum med många fönster och en enorm rymd! Här finns gott om plats för både matbord och soffgrupp. Fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti i burspråk (eldrivna markiser finns) med härlig, vid utsikt. Stilren och vacker öppen spis i vit puts. Utgång till balkong i sydväst med sol från lunch till kväll och magisk utsikt hela vägen in till stan. Fransk balkong på andra sidan av rummet. Målade väggar och vitpigmenterat furugolv.


KÖK
Nästa ägare kommer att få njuta fullt av det otroligt vackra köket från Ballingslöv som just blivit installerat. Kök och vitvaror är således från 2021. Köket heter Bistro och är i färgen ostronbeige. Bänkskivan är i kvartskomposit i färgen Snowy Ibiza, från Silestone.

Stort, ljust kök med matplats i burspråk (markiser finns, ej eldrivna). Ett stort plus för utsikten även här! Solnedgången är magisk! Gott om förvaring och arbetsytor. Maskinell utrustning: inbyggd kyl och frys i fullhöjd från Siemens, spis och ugn från SMEG, diskmaskin med zeolithfunktion från Siemens, fläkt med motor på taket från Fjäråskupan. Tak med öppet upp i nock och spotlights. Målade väggar och ljust trägolv. Ingång till stort skafferi med målade väggar och klinkergolv.


SOVRUM 1
Sovrum med fransk balkong, målade väggar och vitpigmenterat furugolv. Utmärkt förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Sovrum med målade väggar, vitpigmenterat furugolv samt två garderober. Används idag som kontor/gästrum. Alltid lyxigt att ha extra rum.

DUSCH/WC
Snyggt renoverat badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Utrustning: duschhörna med glasdörrar, vägghängd wc, handfat med kommod, handdukstork samt väggspegel. Spotlights i taket och fint ljusinsläpp från stort fönster.


NEDRE PLAN:

I inre hallen på nedre plan finns två garderober samt ingång till förråd under trappan. Alltid skönt med förråd för att lätt kunna hålla ordning och reda.

ALLRUM
Stort rum med burspråk och utgång till stenlagd uteplats i öst och den stora altanen längs södersidan av huset. Öppen vidputsad spis. Ljusa målade väggar och vitpigmenterat furugolv.

SOVRUM 3
Sovrum med målade väggar och vitpigmenterat furugolv. Garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 4
Stort ljust sovrum med burspråk, målade väggar och vitpigmenterat furugolv. Garderobsvägg med skjutdörrar.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme (el), utrustat med hörnbadkar, handfat med kommod, skåp, handdukstork, två garderober och fönster. Spotlights i tak.

WC
Liten toalett med klinkergolv och delvis kaklade väggar, utrustad med wc, handfat, väggspegel och skåp.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ
Tvättstuga/groventré med utgång till trädgården. Så praktiskt att kunna ta in alla smutsiga familjemedlemmar denna väg. Målade väggar och klinkergolv. Utrustning: tvättmaskin, torktumlare, bergvärmepump med extra varmvattenberedare, centraldammsugare, tvättho, kylskåp, hyllor och arbetsbänk.