BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Traneberg

Mössebergsvägen 9

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 4298
  • 998
  • 6308
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a med en underbar balkong med morgonsol. Genomgående social lägenhet med stora sällskapsytor och ett välplanerat kök. Separat sovrum med plats för dubbelsäng. Kaklat badrum med dusch, badkar, wc samt handfat. Dessutom finns möjlighet för tvättmaskin/torktumlare istället för badkar.

Vardagsrummet är ljust och öppet med extra ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här får du plats med soffgrupp samt matplats för ett större sällskap. Grönskande omgivning och ett högt läge.  Härifrån tar du dig till lägenhetens balkong med en svårslagen morgon- och förmiddagssol. Köket är välplanerat och ligger mot grönskan. Mycket generös förvaring och smarta arbetsytor med allt från keramikhäll till diskmaskin. Charmiga kontraster med hänsyn till den ursprungliga funkischarmen gör detta till ett trivsamt och praktiskt kök. 

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som högt i tak och tidstypiska fina fönsterbrädor i marmor. 

Brf Högklippan 9 är en mycket välskött förening med 36 lägenheter, varav en hyresrätt samt en lokal. Det är en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl utrustad fastighet.

-Välskött förening
-Rymlig balkong med charmig morgonsol
-Grönskande omgivning
-Genomgångslägenhet med enormt ljusinsläpp
-Högt i tak
-Några minuter till tunnelbanan och tvärbana
-Charmiga orginaldetaljer
-Lugnt område
-Rymligt vindsförråd 

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne. Genomgående välplanerat boende i ett område med endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Var god kontakta mäklaren för mer information.