BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Essingen

Essinge Brogata 27, 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 5122
  • 1032
  • 2946
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fina tvåa om 41 kvm på Essinge Brogata 27. Belägen högst upp på femte våningen finner vi här en ljus lägenhet med optimal planlösning. Flertalet välbevarade detaljer från byggåret så som högt i tak, stora fönster som ger fint ljusinsläpp samt fina golv. Stabil förening med god ekonomi.

Här erbjuds en social planlösning och ett vardagsrum som inrymmer såväl soffa med tillhörande möblemang samt en arbetsplats invid fönstret. För den som önskar fungerar det även utmärkt att ha matbord här. Väggarna är målade i vitt vilket fint bryter av mot golven. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och avgränsas genom en väl tilltagen köksö som har plats för 4-6 sittande personer samt bra arbetsyta. Här finns gott om sociala ytor samt fina förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av en ny gasspis, elugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Balkongen som är belägen i sydost är pricken över i och nås från vardagsrummet, här kan du njuta av sol från morgon till strax efter lunch!

Sovrummet är rofyllt beläget och har fint ljusinsläpp tack vare ett hörnfönster. Här inryms utan problem en större säng (i dagsläget står här en 1.60-säng). För den som önskar finns även utrymme för en förvaringsmöbel eller mindre arbetsplats. Här är väggarna målade i en harmonisk grön färg som snyggt bryter av mot golvet.

Badrummet är i bra storlek och i ett fräscht utförande med klinker på golvet samt kakel som klär väggarna. Här inne återfinns dusch, wc, handfat med kommod, ovanhängande spegelskåp, tvättmaskin samt golvvärme.

Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter dels för ytterkläder längs väggen samt en inbyggd garderob med spegelskjutdörrar som löper längs med ena kortsidan i lägenheten, här ryms det mesta man kan tänka sig. Fler förvaringsmöjligheter finns i en stor inbyggd garderob bredvid badrummet som även den är väl tilltagen i storlek. Ytterligare förvaring finns i ett vindsförråd om ca 5 kvm. Lägenheten har en säkerhetsdörr.

Här bor man i en perfekt planerad tvåa med närhet både till stadens puls samt till grönskade natur och badklippor. Endast en trappa upp ligger föreningens gemensamma takterrass med vattenutsikt och kvällssol!

Varmt välkommen!