BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 106, vån 5&6 Etage

  • 6 rum och kök
  • 167 kvm
  • Såld
  • 6395
  • 139
  • 9406
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en av Södermalms finaste etagelägenheter med stor terrass i söderläge. Lägenheten är belägen i hjärtat av Södermalm. Denna vackra och ljusa etagelägenhet är exklusivt renoverad med noggrant utvalda materialval och inredning i klassisk modern stil. Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och en fantastisk planlösning. Lägenheten disponeras idag som 6 rok men kan enkelt göras om till 8 rok (enligt lägenhetsförteckningen).

När ni kliver innanför entrédörren möts ni av en välkomnande hall med god avhängningsmöjlighet och garderober. Vidare in i lägenhetens nedre plan finner ni en öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Detta blir bostadens hjärta och självklara mittpunkt. Här samlas familj och vänner för att laga mat och umgås och den sociala öppna planlösningen flätar vackert ihop köket med det härliga sällskapsrummet. Köket är exklusivt renoverat designat av Smart design och snickerier från Impuls med vitvaror ifrån AEG i form av två separata ugnar, två separata diskmaskiner, värmelåda, avfallskvarn, espressomaskin, dubbel kyl och frys samt en inbyggd bubbelvattenmaskin från Carbonice. På den fantastiska köksön finner ni en spishäll med inbyggd fläkt från Fulgor Milano. Drömmen om köksö kan äntligen bli sann då ni finner en köksö som skärmar av köket mot vardagsrummet. Här kan ni bjuda vänner på en buffémiddag servad på köksön eller varför inte baka pepparkakor med barnen samtidigt som ni tittar på julkalendern? Den vackra köksön har en fin belysning under bänkskivan. Vardagsrummet och matdelen har en fantastisk rymd med stora fönsterpartier belägna i två väderstreck samt ett vackert burspråk. Här finns gott om plats för större soffgrupp och övrigt möblemang. I det som idag används som middagsdel finns gott om plats för stort middagsbord om minst 12 sittplatser. Från detta rum nås den soliga terrassen där ni enkelt kan möblera med utemöbler och flertalet odlingar. Här kan ni njuta av söders takåsar samt bada i sol hela dagen! På nedervåningen finner ni även ett rymligt sovrum med tillgång till ett eget badrum som även det är smakfullt renoverat precis som allt annat. Ni når även en gästtoalett från hallen. Både badrummet och gästtoaletten på nedervåning har Limestone klinker.

En trappa upp till övervåningen möts ni av lägenhetens resterande rum som är smart disponerade. Väl uppe på andra våningen har ni ännu ett allrum. Här finns tre bra sovrum med gott om plats för säng, skrivbord och övrigt möblemang. I det ena sovrummet som också är det största finner ni en klädkammare med fönster och utrustat med ett smart elfa-system. Detta rum kan också används som kontor eller barnkammare om så önskas. För att göra vardagen enklare finnes ett helkaklat badrum med fönster och är utrustad med vackert badkar, wc, kommod, förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. Under trappan upp till andra våningen finns ett diskret förråd där ni kan förvara allt ifrån konserver till skidor. Detta är ett fullutrustat smart hem från plejd.

Detta är sammantaget en fantastisk etagelägenhet med 6 rum i hjärtat av Södermalm! Missa inte att anmäla er till visningen!