BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Heliosgatan 60, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 5.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

** Takterrass och uterum, Garage i huset, Förening som dessutom äger marken **
Underbart boende med en stor härlig takterrass om ca 33 kvm och sjöglimt mot Hammarbykanalens glittrande vatten. Här finner ni en stilren hörnlägenhet med genomtänkt layout och god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten underbara terrass suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett härligt läge invid kanalen. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Ljust och luftigt
Fint vardagsrum med en trevlig atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och kontakten med köket. Här finns gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Terrass - Ca 33 kvm
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus. På den soliga terrassen som vetter mot sydväst, finns gott plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Här finns också möjlighet till att påta i jorden i de inbyggda blomsterrabatterna. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Utrum – Känslan av ett orangeri
På terrassen finns ett inglasat uterum med känslan av ett orangeri. Uterummet har helt flexibla och öppningsbara glaspartier och här finns även infravärme för de kallare dagarna. 

Kök - Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I anslutning till köket finns plats för ett rejält matbord. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn, spisfläkt samt inbyggd micro. Snyggt kakel ovan bänkytor.

Sovrum – Rogivande
Mysigt sovrum med fönster i vinkel. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns en garderobsvägg. Från rummet når man även bostadens uterum och terrass. 

Badrum - Klädvård.
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork, dusch med takdusch och duschväggar i glas. I badrummet finns även en tvättmaskin.

Hall
Välkomnande hall med snyggt grått instegsklinkers. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderobsmodul med skjutdörrar.

Klädkammare
I direkt anslutning till hallen ligger lägenhetens rymliga klädkammare.

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd.