BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Mariehäll

Kratsbodavägen 50B, vån 4

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 3867
  • 386
  • 5422
Värdera din bostad

Beskrivning

Högklassig trea med stor, lummig och mysig balkong i bästa syd/västläge!

Välkommen till en lägenhet där du kan slappna av och slippa tänka på renoveringar! Lägenheten genomsyras av hög kvalité och de öppna ytorna gör att hemmet känns välkomnande och luftigt. Bostaden erbjuder en boyta om 71 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök med stora fönsterpartier från golv till tak. Det märks att man lagt ner mycket tid och omsorg vid planeringen av denna bostad.

Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga, öppna och sociala vardagsrummet finner vi ett generöst ljusinsläpp. Köket som har öppen planlösning mot vardagsrummet är socialt, modernt och stilrent med påkostade material och bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är stort, fräscht och även det påkostat, med exklusiva materialval. Här erbjuds toalett, dusch, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, handfat, förvaringsskåp och handdukstork samt stilrent kakel. Det rogivande och inbjudande sovrummet har fina ytskikt, parkettgolv och erbjuder rymliga garderober, fint ljusinsläpp samt plats för dubbelsäng.

Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, lummiga och mysiga balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, infravärme och plats för soffgrupp samt fantastisk utsikt.

Bostaden ligger i populära Mariehäll som ligger precis intill Bällstaån som i sin tur angränsar till mysiga Sundbyberg med dess känsla av småstad. Här finns bl.a. Sundbyberg Centrum och nya Signalfabriken. I centrum finns ett stort utbud av kommunikationer, service, restauranger, caféer, SATS samt både större och mindre butiker.

Hjärtligt välkomna! Bästa hälsningar, Gustav Strand BOSTHLM Bromma