BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 2, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3445
  • 757
  • 3828
Värdera din bostad

Beskrivning

Längtar du efter hög standard, kvällssol, härligt ljusinsläpp och närhet till det mesta? Då har du kommit rätt!

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som föreningslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel med arbetsplatser och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med plats för avhänging och stor klädkammare intill för riktigt bra förvaring. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom som har stora fönster med härligt ljusinsläpp utan direkt insyn. Här ryms dubbelsäng och bra förvaring i hel garderobsvägg med vackra spegeldörrar. Rummet är målat i vitt. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig och här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I vardagsrummet finns även en snygg platsbyggd bokhylla i grått. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i grå laminat, stänkskydd i vitt kakel och vitvaror i rostfritt så som två kyl & frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum som idag används som barnrum. Rummet rymmer stor säng och förvaring. Även här finns en platsbyggd bokhylla i grått och stort fönster med härligt ljusinsläpp. Balkongen som löper längs lägenhetens vardagsrum är möblerbar med glimt över Stockholm inlopp, här njuter du av båttrafiken och solens sista strålar på kvällskvisten. Badrummet är helkaklat med klinker och kakel i grått. Här finns dusch med duschväggar glas och takdusch. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk i vitt samt överskåp och spotlights. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten. Hela bostaden har genomgående snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.