BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Tranebergsvägen 58

  • 1.5 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 4195
  • 802
  • 3449
Värdera din bostad

Beskrivning

Genomgående fräsch och välplanerad lägenhet erbjuds just nu i Traneberg, bara ett stenkast från tunnelbanan. Perfekt förstaboende, för en eller två personer, med låg avgift i en stabil förening med låg belåningsgrad. Tack vare öppen planlösning och stora fönsterpartier med balkong högst upp i söderläge får du en ljus och rymlig lägenhet i svårslaget läge. Sovalkov med plats för dubbelsäng och förvaring i genomtänkt lösning.

- Attraktivt läge högst upp i huset (våning 3)
- Underbar balkong i söderläge
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Högt i tak
- Stabil och välskött förening
- Väldigt bra kommunikationer, en minut till tunnelbanan, Tvärbanan och Nockebybanan
- Rymligt vindsförråd samt mindre källarförråd

Hall
Rymlig hall med god möjlighet till avhängning. Ljust målade väggar samt trägolv.

Kök
Underbart nyrenoverat kök med och framtagen tegelvägg. Vita skåpluckor och mörk stenskiva under vitt kakel, genomgående smakfulla materialval. Här finns en naturlig avskärmning mot vardagsrummet i form av en köksö med generös förvaring. Utrustat med kyl och frys, gasspis med ugn samt integrerad diskmaskin.

Matplats
Öppen och socialt planerad yta för matplats med utrymme för 5-6 personer. Ljust målade väggar samt trägolv.

Vardagsrum
Enormt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier. Nyrenoverat vardagsrum med fiskbensparkett och ljusa väggar. Gott om utrymme för soffa och tv-möbel med direkt anslutning till balkongen.

Sovalkov
Mysig och välplanerad sovalkov med plats för dubbelsäng. Smart ljusinsläpp med höga fönster.

Balkong
Underbar balkong i söderläge med trevlig utsikt över takåsarna i Alvik. Här får du plats med en mindre möbelgrupp.

Föreningen
Brf Taberg 7 är en gammal förening med stabil ekonomi och låg belåning, vilket även syns i den låga avgiften! Stambyte gjort i närtid.

Förbindelser
Förutom tunnelbanan finns tvärbanan som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Utöver detta tar du dig genom Bromma med Nockebybanan samt att finns bussar för lokala transporter. 

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en välrustad fastighet. Hör gärna av dig till mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning!