BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 50 3tr

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 2891
  • 293
  • 2765
Värdera din bostad

Beskrivning

Letar du efter en modern och lyxig lägenhet? Gillar du när allt är topprenoverat och snyggt? Är en stabil välskött förening viktigt för dig? 1 minut till kommunikationer något som du skulle uppskatta? 

Välkommen, ditt letande är över - nu ska Hagsätras kanske bästa 3a säljas. 

Topprenoverad 2022. 

Ett påkostat badrum från 2022 i absolut toppskick - verkligen ett badrum i harmoni! En lägenhet med generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Hela bostaden varsamt renoverad under 2022.

- topprenoverad 2022
- modernt och påkostat
- närhet t-bana och bussar
- förening med god ekonomi

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet har generösa fönster ut mot skogsparti och solens strålar under eftermiddag och mot kvällning skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Utgång till generös balkong med utsikt mot skogsparti. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt badrum med helkaklade väggar och i sobert grå/ljus färg. Påkostat och verkligen tilltalande inredning - modernt och lyxigt helt enkelt! Renoverat 2022. Badrumsutrustningen består av vägghängd toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch med duschväggar. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight, tvättmaskin vilken lämnas.  Toppklass! 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge - ett kök för den kräsne! Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av integrerad kyl och frys, ugn, diskmaskin, spishäll, samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkt och rofyllda sovrum utan insyn. I båda rummen finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Suveränt generös garderobsvägg i ena med spegelskjutdörrar.Ekparkett på golvet och målade väggar. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Finns även en generös klädkammare med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.