BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Järla gårdsväg 35

  • 3 rum och kök
  • 85.5 kvm
  • 5.495.000 kr / Såld
  • 4150
  • 1950
  • 6222
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3,5a med stor uteplats i trivsamma Järla Sjö! Här bor du med närhet till Sickla köpcentrum där du finner allt från shopping till bio och restauranger. På andra sidan sjön ligger Nacka naturreservat för den träningssugna eller varför inte ta ett dopp i härliga Järlasjön från bryggorna.

Lägenheten är en trivsam 3,5:a om 85 kvm och med en stor uteplats där du njuter av solen från tidig morgon till sen lunch. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen med snyggt klinkergolv i grått. Här erbjuds goda avhängningsytor och förvaring i garderob med skjutdörrar. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som är stort och rymligt, här slås man av ljuset och den trevliga öppna planlösningen. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupp, arbetshörna och annat möblemang. Här har man avskiljt vardagsrummet med snygga skjutdörrar i från Stolt Smide och Design för att skapa ett extra sovrum, arbetsrum eller varför inte bara en trevlig läshörna. Väggarna kan enkelt plockas ner för den som hellre önskar yta.

Intill ligger det nyrenoverade köket från A.S.Helsingö som har underskåp i valnötsfaner, stänkskydd och bänkskiva i komposit sten. Här finns vitvaror som integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn, induktionshäll och fläkt i rostfritt. Här ryms stort bord för 8-10 personer. Via köket tar vi oss ut på den trevliga uteplatsen med trätrall. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matplats, grill och odlingsmöjligheter för den med gröna fingrar. Slå dig ner och njut av en kopp kaffe medan barnen lekar lugnt på den trygga innergården bland fruktträd och grönska. I bostaden finns två (till tre) sovrum. Master bedroom rymmer dubbelsäng och förvaring i platsbyggda garderober. Det andra sovrummet används idag som barnrum och rymmer våningssängar, skrivbord och plats för lek.

Badrummet är helkaklat. Här finns badkar, ny tvättmaskin och torktumlare, vägghängd toalett, handfat och snygg infälld hylla i natursten mot spegel. Lägenheten har fina vitlaserade parkettgolv, målade väggar och är i genomgående fint skick. Bostaden ligger trivsamt mot stillsam innergård där man slås av lugnet och kan njuta av att va ett stenkast från sjön.

Föreningen är stabil med ett kvm/lån om 6007 kr (2022).

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 och eller med Saltsjöbanan till Sickla eller hela vägen ut till Saltsjöbaden samt bra cykelväg hela vägen in till Södermalm. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030. I området finns även en nyrenoverad lekplats för hopp och lek och Herrgårdsparken för picknick och brännboll. Vintertid plogas även sjön för skridskor och längskidor. Ett område för både vuxna och barn att trivas!