BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Renstiernas Gata 30, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Renstiernas gata 30!

Ett stenkast från Nytorget säljs nu en perfekt planerad 30-talstlägenhet. Högt upp i fastigheten med stora fönsterpartier är lägenheten väldigt ljus.

Här finns bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensparkett, fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Välplanerat kök som rymmer mycket förvaring bakom ljusa skåpsluckor med charmigt bistrokakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl och frys. Helkaklat och rymligt badrum som är utrustat med tvättmaskin, dusch, handfat samt spegel. Tre inbyggda garderober i den inre hallen erbjuder mycket generös förvaring. Lägenheten passar utmärkt för såväl en som två personer.

Väl omhändertagen förening som har dolda tillgångar i form av en hyresrätter samt två lokaler som ger stadiga inkomster.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information.

Lägenheten är belägen i trivsamma kvarter i populära SoFo, ett stenkast från Nytorget och Vitabergsparken. Ta del av Söders rika utbud av storstadspuls med restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk. Medborgarplatsens tunnelbanestation runt knuten, och flertalet busslinjer i närområdet.

- Högt upp i fastigheten
- Väldisponerade kvadratmeter
- Fräscht kök
- Bra och lugnt läge mitt i eftertraktade SoFo
- Stabil förening med god ekonomi

Välkomna på visning!