BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Fatburstrappan 18, vån 14

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 6594
  • 245
  • 4142
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en unik lägenhet belägen på våning 14 med magnifik utsikt över Stockholm! Här bor du i en fantastisk lägenhet med optimal planlösning i hjärtat av Södermalm. Du bor helt utan insyn från grannar och ljud från gatan. Öppnar du den franska balkongen nås du av Söders kulturliv från barer och folkliv på Medborgarplatsen. De stora fönsterpartierna i fil släpper in ett fint ljus i lägenheten och bjuder på en magnifik utsikt ända till Gröna Lund i norr och Hammarbybacken i söder.

 Köket har gott om plats för förvaring bakom vita luckor. Här finns all maskinell utrustning såsom häll, pyrolysugn, fläkt och marknadens tystaste kyl/frys och diskmaskin. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Här finner ni även ett platsbyggd sängskåp som är diskret placerat och enkelt fälls ut till en dubbelsäng. Från vardagsrummet når ni ett optimalt sovrum med gott om plats för dubbelsäng, sängbord samt övrigt möblemang. Här finns tillhörande garderober. Välkomnande hall med gott om förvaring i form av garderob samt stor klädkammare. Badrummet är helkaklat och fullt utrustat med tvättmaskin/torktumlare, dusch, handfat, wc samt förvaring.

Föreningen har bokningsbar relaxavdelning med pool och bastu. Som medlem i föreningen kan du boka en av Stockholms bästa föreningslokaler. Topplokalen på våning 25 med oslagbar 360° utsikt över hela Södermalm och Stockholm har fullt utrustad bar med kylskåp och övriga nödvändiga tillhörigheter samt ljudsystem. I föreningen finns även tillgång till två övernattningslägenheter och två takterrasser. Garage med laddplatser för elbil finns i fastigheten och ett stort larmat cykelrum finns på markplan. Lägenheten har ett tillhörande rymligt källarförråd på ca 7 kvm (enligt säljaren). Rymligt låsbart cykelrum finns på markplan. Brf har även en trevlig innergård som delas med Fatburstrappan 16. Föreningen har en stabil ekonomi med medlemmar som bor väldigt länge vilket ger en familjär stämning och trygghet bland grannarna. Du bor ovanpå en stor och välsorterad matbutik med generösa öppettider.

Detta är sammantaget en unik möjlighet att förvärva en fantastisk lägenhet med Söders häftigaste utsikt i en mycket populär förening mitt på centrala Södermalm.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga!